VLLA

ZWARE JONGENS // Puinhoop “late mini festival”

12 oktober 2013 / 15:00 - 03:00

ZWARE JONGENS // Puinhoop "late mini festival"

Ondanks dat het seizoen voor buiten al aan zijn einde zit, gaan de Zware Jongens gewoon nog even door en met deze editie wel 12 uur lang! In de middag kun je genieten van het weer en de activiteiten buiten: van spelletjes tot waterpijp roken of lekker lui in een stoel liggen. Binnen kun je natuurlijk ook een dansje wagen op de fijne deuntjes die de hele dag gedraaid zullen worden.

Zodra de nacht haar intrede doet, gaan we met z’n allen binnen verder en doet het BLACKLIGHT verder zijn werk om er een nacht van te maken die je nooit meer vergeet.
TIP VOOR DE AVOND: Alles wat licht geeft in het donker: vingerlampjes, lichtstokjes, glow in the dark gezichtsverf is allemaal welkom. De Zware Jongens zorgen zelf ook voor extra glow in the dark spul.

/ LINE UP /

[ Marckus ]
[ Pierre August ] B2B [ Faze ]
[ Martín Lucas ]
[ ASSIE! ]
[ Desparadoss ]

[ De line up is nog niet compleet! Kijk op Facebook voor de laatste updates ]

/ OPEN BBQ /

Vanaf 17:00 tot 20:00 staat de BBQ aan op de buitenplaats voor als je een hapje wil eten met je vrienden. Vergeet alleen niet je eigen burgers,worstjes en sateetjes mee nemen. Wij zorgen dat er een ”CHEF BBQ” staat, die bordjes, bestek en sausje regelt en ervoor zorgt dat jouw vlees niet verbrandt.

/ TICKETS /

Lichte tickets €5,00 SOLD OUT
Normale tickets €7,50 SOLD OUT
Zware tickets €10,00
Oversized tickets €12,00

Facebook    .   ResidentAdvisor    DJGUIDE  partyflock

Leuk? Deel het hier!