VLLA

ZO’NDAG // met pop-up kapper en open BBQ

28 juli 2013 / 13:00 - 21:00

ZO'NDAG // met pop-up kapper en open BBQ

Lekker hangen, lunchen, pingpongen en klessebessen over het weekend of in het Parool duiken in de tuin. [[GoodOldFashion Pop-Up Kapper Amsterdam]] en ex-Kinki kapper & hairstylist Lotte Maas knipt je haar helemaal in de goede stylo voor maar 25 euro en trakteert je op een drankje aan de bar. Bij mooi weer is er van 17:00-21:00 een open BBQ in de VLLA tuin, bring your own worstjes en je favoriete sausje of ander lekker eten, wij zorgen voor de rest. Lekker makkelijk, want het is Zo’nDag!

Kom je speciaal voor om geknipt te worden door Lotte aka Pop-up kapper Amsterdam, kijk dan even bij de comments op Facebook, want… Lotte is jarig vandaag! Ze komt alleen als je vooraf reserveert. Via het Facebook event kun je haar vragen of ze jou tussen 14.00 en 15.00 uur kan komen knippen. Dat kun je doen tot uiterlijk 13.00 uur.
[GA NAAR FACEBOOK EVENT]

Jouw feestje vieren op Zo’nDag in VLLA? Optreden? Een modeshow organiseren? Iets anders tofs? Jouw lekkere easy zondagmiddag DJ-set draaien op deze of een andere Zo’nDag? Da kán!
Mail Onno via info@vlla.nl

Vind VLLA leuk op Facebook: www.facebook.com/clubVLLA
Love VLLA for real!

HARD TO FIND // EASY TO LOVE

Facebook

Leuk? Deel het hier!