VLLA

VLLA OP VRIJDAG // WILDCATS // Audiobirdz e.a.

19 september 2014 / 18:00 - 03:00

VLLA OP VRIJDAG // WILDCATS // Audiobirdz e.a.

VLLA op VRIJDAG is music, art, food en performance. Iedere week huiskamerclubben met Amsterdamse DJ’s en vaak ook extra’s on the side. Biertjes voor 2 euro, gratis entree.

WILDCATS

Op 19 september presenteert Wildcats hun allereerste editie in VLLA! Trek je panterbroek of poezenpak uit de kast en wij voorzien jullie van een avond vol lekkere deuntjes, mooie snorharen en aaibare house-animals 🙂  Zoals katten spinnen zullen de volgende DJ’s met liefde voor jullie spinnen:

AUDIOBIRDZ

// SOUNDCLOUD

Deze Amsterdamse dj’s/producers hebben al heel wat releases en dikke gigs op hun naam staan. Naast het draaien en produceren zijn zij ook al een tijdje bezig met het organiseren van feesten onder de naam Modern Movement. Dit jaar hebben zij zelfs hun eigen stage gehost op Wild und Frei festival. Kortom, gewoon lekker bezig!

ALEXANDER VALENTYN B2B WILDEBRAS

// SOUNDCLOUD ALEXANDER VALENTYN

// SOUNDCLOUD WILDEBRAS

Deze gouden-combi gaat voor de tweede keer de handen ineen slaan, hun eerste b2b sessie in Dhoem Dhaam Warehouse is zowel bij het publiek als bij deze boys zeer goed bevallen. Ze zullen om 21 uur de zaal opwarmen met hun funky, housy, groovy beats.

PIXELMAN

// SOUNDCLOUD PIXELMAN

Jasper Zuyderwijk, beter bekend als South District, draait en produceert onder zijn pseudoniem Pixelman. Hij blijft zich vernieuwen en zal een lekkere mix draaien van deephouse en techhouse.

DOBBLE (MISPOES B2B STEFFIE DITZEL)

// SOUNDCLOUD DOBBLE

De ontmoeting op hun gig in Leipzig heeft ervoor gezorgd dat deze dames samen zijn gaan draaien en met succes. Naast het draaien zijn zij ook druk bezig met produceren. Deze poesjes zijn niet te temmen!

TICKETS

Gratis entree! // Free entrance!

ETEN BIJ VLLA OP VRIJDAG

Van 18:00-21:00 is er een open BBQ in de VLLA tuin, bring your own worstjes en je favoriete sausje of ander lekker eten, wij zorgen voor de rest. Lekker makkelijk, want het is VLLA op VRIJDAG!

JOUW PERFORMANCE BIJ VLLA OP VRIJDAG?

DJ’en, exposeren, VJ’EN, je eigen film screenen, je zelf ontworpen T-shirts verkopen of iets anders tofs?
Stuur een mail aan geertje@vlla.nl voor meer info.

UPDATES IN JE MAILBOX

Updates over VLLA in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief. VET HANDIG!

Facebook DJGUIDE   Resident Advisor

 

Leuk? Deel het hier!