VLLA

VLLOVE // Love Foundation + BankjesCollectief

6 mei 2017 / 22:00 - 04:00

VLLOVE // Love Foundation + BankjesCollectief

BankjesCollectief en Love Foundation nodigen je uit voor hun eerste samenwerking: “Bankjesliefde | Love on Benches”. Eind van de middag openen we het openluchtcafé met verschillende bankjes van bewoners uit Nieuw-West. Zij bieden jou lekkere koffie, thee en maté en geluk in het spel… of in de liefde. ‘s Avonds gaan we met een muzikale parade langs alle bankjes en verzamelen we bij club VLLA. Daar gaan we samen BBQ-en. Aansluitend is er een tof feest van Love Foundation. Het openluchtcafé is gratis, het feest kost €5,- entree. De opbrengst gaat naar een waterproject in Kenia. Mensen die in de buurt voorafgaand een bankje hebben geopend krijgen een gratis kaartje voor het feest in club VLLA.

+++ Programma +++

17.00 – 20.00 Verschillende bankjes openen in Nieuw-West (gratis / donaties): kijk op http://bit.ly/LoveOnBenches wat voor bankjes er allemaal zijn.
19.00 – 20.00 De muziekparade loopt langs alle bankjes en haalt jullie op om naar VLLA te gaan
20.00 – 22.00 Open BBQ bij VLLA (gratis) – breng je eigen eten mee en gril het op onze BBQ
22.00 – 03.00 VLLOVE feest in club VLLA (€5, opbrengst gaat naar waterproject)

Heb je interesse je eigen bankje te openen? Meld je aan op www.bankjescollectief.nl (kies ‘open je bankje’). Stuur een email naar Mischa voor meer informatie. Iedere bankjeshost krijgt gratis entree voor het feest 🙂

+++ VLLOVE feest in club VLLA +++

Native Response
Native response is een collectief uit Amsterdam. Deze nacht presenteren zij ons Deltitnu, een project van twee geroutineerde Amsterdam DJ’s die elektronische muziek verkennen door hun oorspronkelijke identiteit achter te laten.
https://soundcloud.com/native-response/podcast-001-deltitnu

Innellea
Innellea komt uit de vruchtbare grond van het zuiden van Duitsland, namelijk de stad Augsburg. Hun sets van Kater Blau en Sysiphos zijn de beste warm up sets voor een nachtje uit. Wij zijn blij ze te mogen verwelkomen voor hun eerste gig in Amsterdam.
https://soundcloud.com/innellea/innellea-kater-blau-heinz-hopper-floor

Ground method b2b Mali Yorks
Ground Method aka Carmine en Mali Yorks zijn onze residents sinds de prille begin van onze Amsterdam hub. Toen zij spontaan een b2b draaiden op het Waterhouse Oud en Nieuw feest wisten we dat we het meteen: dit moeten we ook aan jullie laten zien. Zij gaan de avond afsluiten in het stil van de LF episodes in 2015. Hier Ground Method’s van Episode 2, je zult er een aantal classics in vinden 😉
https://soundcloud.com/love-foundation/ground-method-at-love-foundation-episode-3

+++BankjesCollectief+++

BankjesCollectief initieert het grootste openluchtcafé in de wereld. We moedigen iedereen aan om een bankje op de stoep te zetten en zo de publieke ruimte om te toveren tot ontmoetingsplek. Al meer dan 1.000 bankjes zijn wereldwijd geopend. Hosts serveren er een lekkere kop koffie of een stuk taart of ze organiseren een salsacursus of een knikkercompetitie. Alles is mogelijk! Naast deze lokale editie vindt op 1 en 2 juli het grootste openluchtcafé plaats, overal ter wereld op de stoep! > http://bit.ly/grootsteopenluchtcafé

Wil jij van de stoep een ontmoetingsplek maken? Registreer dan nu je bankje via: www.bankjescollectief.nl. Wil je ambassadeur worden en hele buurt omtoveren tot een gezamenlijk openluchtcafé met meerdere bankjes? Stuur een e-mail naar Mischa[at]bankjescollectief.nl.

+++Love Foundation+++

Love foundation is een open netwerk van artiesten en activisten. We organiseren events die mensen bij elkaar brengen, liefde verspreiden en geld ophalen voor een water ontwikkelingsproject in Kenia van onze partnerorganisaties: Viva con Agua en Simavi. Projecten van de Love Foundation zijn divers, ze kunnen de vorm aannemen van muzikale festiviteiten, exposities en sportevenementen tot het verkopen van fair trade kleding tijdens modeshows.

Onze activiteiten worden keer op keer gevarieerder wij blijven altijd op zoek naar nieuwe manieren om de liefde te verspreiden. Op dit moment zijn er rond 200 leden actief in onze Love Hubs in Maastricht, Amsterdam, Perth, Dresden, Berlijn en Milaan. Meer info:
www.love-foundation.org/

Wil je online met ons in contact komen en op de hoogte blijven? Je kan je opgeven voor onze digitale nieuwsbrief of (eepurl.com/bXFCIz) of onze Facebook groep (www.facebook.com/groups/1534263159923622).

TICKETS

€5,- aan de deur. De opbrengst gaat naar een waterproject in Kenia.


Facebook

Leuk? Deel het hier!