VLLA

VLLA OP VRIJDAG // De Voorhoede presenteert: LIFT OFF

8 juli 2016 / 21:00 - 03:00

VLLA OP VRIJDAG // De Voorhoede presenteert: LIFT OFF

VLLA op VRIJDAG is huiskamerclubben met music, art, food en performance. Gratis entree.

De Voorhoede presenteert: LIFT OFF. En wat een LIFT OFF het gaat worden. Hun eerste feest in VLLA, als kennismaking voor het festival op 20 augustus.

De shuttle wordt voorzien van het into deep soundsysteem van VLLA gekoppeld aan hoogwaardige audioapparatuur zodat geen enkele frequentie en resonantie onervaren blijft.

We starten de avond met een b2b set van de vinyl veterans Peer en Nikolai van Zeeland die jullie in de corridor ontvangen met een mix van het brede scala van electronische dansmuziek en de roots en invloeden daarvan.

Als de motoren zijn warm gedraaid en we allemaal zijn ingestapt drukken Rombout & Kiki Toao op de lanceerknop en met de stuwende kracht van house, acid en funky breaks gaan we de aarde te verlaten en stijgen we ruimte in.

Eenmaal door dampkring wordt het tijd om de 1e trap af te stoten en neemt Raoul Fleischmann de navigatie over en verhoogt de frequentie met een weergaloze pulserende buitenaardse spacegroove.

Aan de rand van van ons sterrenstelsel wordt het roer nog eenmaal overgenomen door Kwik die de ontstane lijn doorzet en ons verder op kosmische omzwervingen neemt.

Line-up

Peer (Voorhoede) vs Nikolai van Zeeland (Redlight Radio/Doka)

Rombout & Kiki Toao (www.shamaniacmovement.com / Vaaghuyzen)

Raoul Fleischmann (Intaenz / Vaaghuyzen)

Kwik (Voorhoede / eRRorKREW)

Kaartjes

Gratis entree / Free entrance

verjaardagsfeestje
Verjaardagsfeestje? Vier het bij VLLA op VRIJDAG! In VLLA kan bijna alles, zolang je de tent maar heel laat. Mail naar feestje@vlla.nl of bel Onno via 06 – 46 10 82 72 voor meer info.

Leuk? Deel het hier!