VLLA

VLLA OP VRIJDAG // Zahnfleisch en Nachtpost (live)

19 december 2014 / 18:00 - 03:00

VLLA OP VRIJDAG // Zahnfleisch en Nachtpost (live)

VLLA op VRIJDAG is music, art, food en performance. Iedere week nodigen we Amsterdamse DJ’s of bands uit om de huiskamerclub VLLA op stelten te zetten. Biertjes voor 2 euro, gratis entree.

Deze vrijdag op het podium vanaf 21:30 uur:

 

NACHTPOST (LIVE)

NachtpostNachtpost is een viermansformatie uit Amsterdam. Ze spelen alternatieve rock, putten inspiratie uit bands als Joy Division, PJ Harvey, Shellac, Spinvis en De Kift en brouwen daar een eigen geluid van. De muziek is soms hard, soms fluisterzacht, met dwarse ritmes en prachtige Nederlandstalige teksten. Ze hebben twee cd’s gemaakt en spelen deze vrijdag voor het eerst nummers van hun derde cd, die in 2015 verschijnt.

Wie doet wat?
Michel de Laat zingt, Frans Westgeest drumt, Jan Broersen en Ad Winnubst spelen gitaar en bas.

www.nachtpost.com

ZAHNFLEISCH (LIVE)

zahnfleischHet repertoire van de Nederlandstalige band Zahnfleisch handelt over alledaagse onderwerpen in de persoonlijke en publieke sfeer. Over liefde, leed, azijnpissers, schijtebroeken en stemmingsmakers. In de studio worden de nummers opgenomen met alles waar geluid uit komt: flessen, schudeieren, sambaballen, stokken, pannen, drums, bas, rammelpiano’s van de straat, gitaar, toetsen zang. Live houden de heren het simpel: eenvoudige en doeltreffende, springerige gitaarrock, met af en toe een melancholiek rustmoment ertussendoor.

Zahnfleisch stelt zich geen beperkingen – niet éen muziekstijl is heilig, muziek- autoriteiten bestaan niet –  maar laat zich graag
inspireren door de teksten en muziek van Bert de Coninck, Raymond van het Groenewoud, Spasmodique, Talking Heads, de Tröckener Kecks, Boudewijn de Groot/Lennaert Nijgh, Jaap Fischer/Joop Visser, de Velvet Underground, Lou Reed en Giant Sand.

Bandformatie
Vaste prik in de Zahnfleisch-formatie: Martijn Rutte en de Volendamse muzikanten Leo Naaktgeboren, Klaas Zwarthoed en Evert de Bruin. Zahnfleisch heeft een heilige bewondering voor de palingsound.

ETEN BIJ VLLA OP VRIJDAG

Don’t bother cooking, op vrijdag kun je bij VLLA lekker eten voor een lekkere prijs. De keuken is open tussen 18.00 en 22.00 uur.
[BEKIJK HET VLLA op VRIJDAG MENU]

verjaardagsfeestje

Verjaardagsfeestje? Vier het bij VLLA op VRIJDAG! In VLLA kan bijna alles, zolang je de tent maar heel laat. Mail naar feestje@vlla.nl of bel Onno via 06 – 46 10 82 72 voor meer info.

UPDATES IN JE MAILBOX

Updates over VLLA in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief. VET HANDIG!

Leuk? Deel het hier!