VLLA

VLLA OP VRIJDAG // Karakter

9 mei 2014 / 18:00 - 03:00

VLLA OP VRIJDAG // Karakter

Toen het ochtendgloren zijn ogen verblindde en het geroezemoes van de ontwakende buren de laatste feestgangers begon te overstemmen vloog de vreemde vogel weg. Waar hij moeite had moeten doen deze plek te vinden wist hij dat zijn hart hem volgende keren zonder omweg terug zou leiden naar dit huis waar hij in korte tijd zo van was gaan houden.

Dit gevoel om te delen, rakend aan vriendschap en liefde, wil de vreemde vogel op 9 Mei opnieuw met jou beleven. Het is een begin van iets en we weten niet waar het gaat eindigen, maar van wezenlijk belang is dat jij er bij bent. Samen maken ze VLLA hun nieuwe thuis.

BBQ

Goede vrienden en leuke mensen zijn uitgenodigd deze avond te beginnen met een barbecue vanaf zes uur. Je kan je eigen eten meenemen of voor tien euro een BBQ pakket bestellen via lexmyvdb@gmail.com o.v.v. “BBQ VLLA 9 mei”

LINE UP

Karakter heeft de volgende vreemde vogels in laten vliegen voor diepe, intense en tot de verbeelding sprekende muziek. Vanaf een uur of negen hebben we de volgende Lineup voor je klaar staan

¤ NICK DEVON (Union Jack) – GR
¤ Erik Cooke & Coll Selini (Deep House Cafe) – NL
¤ Sex Tape (Union Jack) – NL
¤ Jacopo Micheli – IT

Karakter ontmoet Vreemde Vogels, je weet waarom je bent uitgenodigd!

De entree is gratis en een biertje kost twee euro!

Entrance is free and a beer costs two euro!

 

KARAKTER

KARAKTER is a cult night hosted on the second Friday of each month at VLLA in Amsterdam. Dedicated to deep, intense and imaginative music for the dance floor, this night serves to showcase the sonic imprint associated to Union Jack Records and its guests.

https://www.facebook.com/unionjackrecs
http://soundcloud.com/union-jack-records-1

—- Stay tuned, schrijf je in voor de nieuwsbrief, je ontvangt dan maandelijks updates over het VLLA programma in je eigen mailbox. VET HANDIG! —-

Facebook   DJGUIDE  Resident Advisor

 

Leuk? Deel het hier!