VLLA

VLLA OP VRIJDAG // INEKE live

12 december 2014 / 18:00 - 03:00

VLLA OP VRIJDAG // INEKE live

VLLA op VRIJDAG is music, art, food en performance. Huiskamerclubben met Amsterdamse DJ’s en vaak ook extra’s on the side. Flesjes bier voor 2 euro, gratis entree.

Picture yourself in something like the Mojave desert at night. The only lights appear to be the blinking of a neon signed motel. The bar looks tempting. Continuing the lonely road feels like a drag, so you stop.  There’s a nightly silence. The only sound is that of the sand under your shoes. This could be the most random lost place on earth, but it isn’t. This is the place of INEKE.

WHAT TIME IS IT?

Time to get down to the club.
And you ain’t gonna like what’s happening.
You’re gonna love it.

Groetjes,
INEKE

LINE UP

20:30 – 22:00 BADER
22:00 – 23:30 CHARLES GONE ROGUE (CGR)
22:30 – 01:30 NOOSE
01:30 – 03:00 INEKE LIVE

INEKE live

INEKE live is een dancemuziek duo uit Amsterdam, bestaande uit Rolf en Jonas. Hun mix van electro, funk en techno brengt jou naar een staat van vrolijkheid met een extra laag diepe donkerte. Zorg dat je klaar bent om te feesten zoals je nooit eerder deed, met de live performance van INEKE.

[LUISTER NAAR INEKE] –  [INEKE IS LEUK]

NOOSE

Noose is zo’n DJ die je mee op reis neemt in zijn sets. Niet op reis naar een all-in resort aan de Turkse Riviera, Noose neemt je mee backpacken naar een oord waar niet veel mensen van hebben gehoord. Allemaal op een fijne mix tussen House, Tech-House en Techno met een duidelijke Hip-Hop groove. Hou Noose in de gaten, want het gerucht gaat dat hij stiekem aan het produceren is geslagen.

[LUISTER NAAR NOOSE] –  [NOOSE IS LACHEN]

CHARLES GONE ROGUE

Als Charles achter de draaitafels staat, is het altijd genieten. Lekkere melodische Techno en Deephouse beats. Hij zal geen plaat draaien als hij het niet helemaal te gek vindt. Wees dan ook niet verbaasd wanneer hij al ruimschoots voor de drop staat te glimlachen. Charles Gone Rogue is een echte liefhebber, en draait voor liefhebbers van fijne feestjes.

[CHARLES IS HET CENTRUM VAN DE GALAXY.
KIJK MEE IN ONZE DECENNIALANGE ZOEKTOCHT NAAR CHARLES.]

BADER

BADER klinkt misschien bekend in de oren, vooral als je uit Groningen komt. Daar organiseerde hij succesvolle techno avonden en legde de basis voor de BADER die je nu in Amsterdam kunt horen. Altijd een feestje, altijd lekker dansen. Zo ingewikkeld hoeft het allemaal niet te zijn.

[BADER IS LID VAN DE GROEP ‘RAAD DE PLAAT’]
[HIJ WIL NIET ZEGGEN OF HIJ FAMILIE IS VAN PHILIP BADER]

ETEN BIJ VLLA OP VRIJDAG

Don’t bother cooking, op vrijdag kun je bij VLLA lekker eten voor een lekkere prijs. De keuken is open tussen 18.00 en 22.00 uur.
[BEKIJK HET VLLA op VRIJDAG MENU]

verjaardagsfeestje

Verjaardagsfeestje? Vier het bij VLLA op VRIJDAG! In VLLA kan bijna alles, zolang je de tent maar heel laat. Mail naar feestje@vlla.nl of bel Onno via 06 – 46 10 82 72 om je wensen door te nemen.

UPDATES IN JE MAILBOX

Updates over VLLA in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief. VET HANDIG!

SAVE THE DATE

Facebook    Resident Advisor    DJGUIDE

Leuk? Deel het hier!