VLLA

VLLA OP VRIJDAG // Games ‘R Us & Veldrin (AUS)

6 december 2013 / 18:00 - 03:00

VLLA OP VRIJDAG // Games 'R Us & Veldrin (AUS)

VLLA op VRIJDAG is low key huiskamerclubben: lekker doen waar je zin in hebt, lekker chillen, gaan, hangen en dansen met leuke Amsterdamse DJ’s die hun fijnste plaatjes voor je draaien.

Tis tijd voor spelletjes Vrijdag

Spelletjesliefhebbers opgelet! Yes, het kleine “Tis tijd voor spelletjes Vrijdag” is aangebroken! Bordspelletjes zoals Catan, risk, Ticket to Ride, you name it, we love to play it! Gezellig de hele avond spelletjes spelen met andere spelletjesfreaks onder ’t genot van drankjes en knabbels. Gezellig en ongedwongen maar we verwachten wel dat je een beetje jouw best doet om ook te winnen!

Als er genoeg spelers zijn kunnen we zelfs een score bijhouden en zo de beste speler van de avond met een klein prijsje huldigen. Om iedereen toch beetje scherp te houden 😉 Wij zorgen dat er genoeg plek is zodat er tegelijk meerdere spelletjes gespeeld kunnen worden. Als ’t goed is hoef je dus niet te wachten tot je mee kan doen. Wat betreft de spelletjes, zaten we te denken aan: Kolonisten van Catan, Risk, Scrabble, Ticket to Ride, Stef Stuntpiloot… of als je nog andere ideeën hebt, neem ’t lekker mee!

We hopen velen van jullie te zien a.s. vrijdag voor deze eerste Games ‘R Us editie!
Play more, stay young!

DJ Line up

Veldrin (AUS)

die ook een gezellige club partypeoples meeneemt.

Wanneer

Games ‘r Us start vrijdag 6 december vanaf 20:00 uur
VLLA is open vanaf 18:00 uur

Entree

€ 0,-
Hartstikke gratis dus +  je mag je eigen knabbels/borrelnoten/chippies meenemen.

Vrienden meenemen?

Jazeker, maar wel echte liefhebbers please!

Facebook

Leuk? Deel het hier!