VLLA

VLLA OP VRIJDAG // De GVR, DJ Money & Targette

15 november 2013 / 18:00 - 03:00

VLLA OP VRIJDAG // De GVR, DJ Money & Targette

Vriendschap, humor, verbondenheid en een goed gevoel voor muziek. Gooi die vier ingredienten bij elkaar in een pan, laat het geheel een paar uur stoven en voeg vervolgens een vleugje kip-kerrie toe. Besprenkel het met een frisse kijk op de wereld en stamp het geheel tenslotte flink fijn tot je het prutje krijgt dat de Muziekclub heet.

Deze gekke bende bekend van onder meer de Flincke Govert-fissas, badfissas, IKEA-fissas, kreeft-fissas, Geinige-fissas, dansen met Roekoe & Gijt op een weet-ik-veel-waar-allemaal-fissas (en zo kan je nog wel een tijdje doorgaan) waar jullie allemaal waarschijnlijk wel eens van hebben gehoord geven nu een massaal feestje om het leven, de vriendschap en de verjaardag van de onlangs door een tragisch ongeval overleden kreeft Hanneke te vieren.

Dus omdat Muziekclub Soundsystem jullie ook wil laten proeven van dit overheerlijke gerecht, presenteren zij: Muziekclub Soundsystem All Night Long. Je hoeft geen (pot) geld te betalen om binnen te komen, er zijn geen hoge drankprijzen en andere (gekke) fratsen aanwezig, maar gewoon pure kwaliteit en vooral een hele grote dosis fun. Het wordt werkelijk onwerkelijk, jullie zullen gegarandeerd gaan genieten met de pet op… en de eerste 10 aanwezigen ontvangen een meet & greet en een roze koek van MC Luca.

// LINE UP VRIJDAG 15 NOVEMBER //

Muziekclub Soundsystem All Night Long

MC Luca / Targette / DJ Money / De GVR / Gazebo / JR Money

// SCHADE //

Gratis entree, biertjes voor €2,-

// VLLA OP VRIJDAG edities in november //

– VR/22/NOV – David Hülsken, r.i.t.m. e.a
– VR/29/NOV – Pjotr&Zhan, Don Volkoun, Nieuwhout

Facebook

Leuk? Deel het hier!