VLLA

IN JE OREN // muzikale sneakpreview

30 oktober 2013 / 20:30 - 00:00

IN JE OREN // muzikale sneakpreview

VLLA in je oren is een muzikale sneakpreview. Een avond met onverklapte live muziek.

/ LIEDJESSCHRIJVERS EN BANDJES MET MUZIEK DIE JE NOG NIET KENT /

Ken je The Voice? Ken je De Beste Singer Songwriter Van Nederland? En al die andere wedstrijden met hoofdletters waar appels wordt verweten niet naar peer te smaken? Precies. Wij ook. We kennen ook een heleboel liedjesschrijvers en bandjes die níet elke dag 2 ons groente en 2 stuks fruit eten en hun naam níet met hoofdletters schrijven, maar wel prachtige muziek maken. Muziek die je nog niet kent en stilte verdient en luisterende oren.

/ GEHEIM /

Waar je naar gaat luisteren is een geheim. Van tevoren geven we alleen drie raadsels en de garantie op muziek in een intieme (je mag een klein beetje in je mond kotsen) setting.

Omdat filmpjes en foto’s maken bijna net zo intiem is als een techno-feest in de Arena en we ons geheim alleen verklappen aan wie er komt, is dat vriendelijk verboden. Denk daarom aan een geelgerookt tapijtje op de grond, aan kaarsen en niets meer dan luisteren en ademhalen.

/ DATUM EN TIJDEN /

woensdag 30 oktober
zaal open: 20:00 uur
aanvang: 20.30 uur
De optredens duren ongeveer tot 22.30 uur, daarna borrelen we door tot -pak ‘m beet – 12 uur.  Of langer als het veels te gezellig is.

/ ENTREE /

Toegang is gratis. Wat je de avond waard vindt, beslis je zelf door middel van WAARDEBEPALING ACHTERAF.  Dat werkt zo:

STAP 1. Je luistert.
STAP 2. Je vergelijkt het optreden met de prijs van een bioscoopkaartje, theatervoorstelling of de entreeprijs van een museum en bepaalt zo hoe waardevol je het optreden vindt.
STAP 3. Zo kom je tot een klein of groot geldbedrag en is er een hoed. Daar gooi je dat bedrag dan in. De inhoud van die hoed wordt aan de muzikanten meegegeven.

/ DRIE RAADSELS VIA FACEBOOK  /

Tip om de 3 raadsels tot je te nemen: like de In Je Oren facebookpagina en zet jezelf op attending bij het In Je Oren facebook event
Om zeker te weten dat je het raadsel niet mist, kun je daarbij het beste de notificaties op ‘aan’ zetten (we plaatsen ongeveer 6 updates per maand).

[ www.facebook.com/injeoren ]

Facebook Nieuw West Express  yelp   nicenieuwwest

Leuk? Deel het hier!