VLLA

TV OPNAMES PENOZA IV t/m 19 maart

15 maart 2015 / 00:00 - 18:00

TV OPNAMES PENOZA IV t/m 19 maart

15 tot en met 19 maart zijn er opnames in VLLA voor het vierde seizoen van de succesvolle KRO-misdaadserie Penoza. In die periode is VLLA alleen toegankelijk voor de cast en de crew. Vanaf september gaan we Penoza in VLLA uitzenden en kun je alle opnames komen bekijken!

De serie Penoza

Deze zogenaamd vrouwelijke vorm van het woord penoze is een verwijzing naar de hoofdrol, een vrouw die zich opwerkt in een door mannen gedomineerde onderwereld. De hoofdrol in de serie is weggelegd voor Carmen van Walraven, gespeeld door Monic Hendrickx.

Penoza speelt zich af in de Nederlandse onderwereld en vertelt het verhaal van Carmen van Walraven (Monic Hendrickx), vrouw van Frans, een beruchte drugsbaron. Als haar man voor de ogen van hun jongste zoon wordt geliquideerd, neemt Carmen een drastisch besluit. Penoza schetst een indringend beeld van de Nederlandse onderwereld waarin keuzes met betrekking tot familie, loyaliteit en geld op het scherp van de snede gemaakt worden.

Na het eerste seizoen, van acht afleveringen, werd vanaf eind 2012 het tweede seizoen uitgezonden. Penoza III is uitgezonden vanaf september 2013.

Interview met hoofdrolspelers over Penoza III op AT5

Penoza IV

Het is de bedoeling dat het vierde seizoen in het najaar van 2015 op televisie te zien is. Na de laatste uitzending van Penoza III in januari 2014 bleven kijkers in grote onwetendheid over het leven van de neergeschoten Carmen. Wat nu als Carmen de liquidatie niet overleeft? Hoe zal het dan verder gaan met haar kinderen Lucien en Nathalie?

Bekijk de serie Penoza online

Heb je een aflevering gemist? Via de website van Penoza kun je alle seizoenen terugkijken. Ben je straks helemaal bij als de opnames in VLLA worden uitgezonden.

Bekijk Penoza online

 

 

 

8,3 op IMDB

Op IMDB krijgt Penoza het cijfer 8,3. Wat is jouw rating?

icon-imdb

 

 

 

Leuk? Deel het hier!