VLLA

RETAILTALK // Wees gastvrij en boek winkelsucces!

27 september 2016 / 19:30 - 23:00

RETAILTALK // Wees gastvrij en boek winkelsucces!

Twee sprekers en een open podium zorgen voor kennisoverdracht over gastvrijheid binnen de retail bij Retailtalk.

SPREKERS

Arjen Hink: Verkoop vanuit echte interesse in je klanten

Arjen Hink is trainer, inspirator en coach in verkoop. Hij vertelt over verkoop vanuit echte interesse in jouw klanten. Arjen neemt ons mee in de gevaren en positieve krachten vanuit aannames en vooroordelen binnen verkooporganisaties. Arjen heeft als eigenaar van sportzaken veel retail-ervaringen opgedaan en kan dit als geen ander overbrengen op de manager en zijn of haar team. ‘Key’ in zijn benadering is intrinsieke motivatie en het borgen daarvan.

Margreet Jacobs: Oprechte verbinding met je klant? Dat doe je met non-verbale communicatie

Spreken doen we met onze mond en communiceren met ons hele lichaam. Met haar communicatietrainingen, workshops en lezingen daagt Margreet Jacobs mensen uit bewuster te worden van zowel hun eigen non-verbale communicatie als die van de ander. Het maken van oprechte verbinding met je klant maakt het verschil tussen een incidentele verkoop en het werven van een terugkerende klant. Essentieel voor elke organisatie die waarde hecht aan kwalitatief klantcontact.

OVER RETAILTALK

RetailTalk organiseert eens per kwartaal retail events ten behoeve van een kwalitatief sterke winkelstraat. Wij delen kennis door middel van lezingen, workshops, trainingen, open podia en discussie opstellingen. De onderwerpen die besproken worden leveren de retailer direct toepasbare kennis op.

Meer Informatie

TICKETS

tot en met 9 augustus Early Bird ronde 1: €20
Voor groepen van 5; 10% korting op de huidige prijs
Voor groepen van 10; 20% korting op de huidige prijs

Tickets verkrijgbaar bij Ticketscript.


Facebook
.

Leuk? Deel het hier!