VLLA

RETAILTALK // De winkel en jouw verhaal

2 juni 2016 / 19:30 - 23:00

RETAILTALK // De winkel en jouw verhaal

Het landschap waarbinnen wij verkopen verandert. Flink!
Wat niet verandert, is dat consumenten met de aankoop van een product hun identiteit gerepresenteerd willen zien.

Bij de verkoop van jouw product en bij de binding van jou en je beoogde klant, zowel offline als online, is het belangrijk om jouw specifieke verhaal over te brengen. Dat hoeft geen enorme investering te zijn. Wel is kennis over de al aanwezige middelen essentieel.

Tijdens deze Retailtalk presenteren we met twee lezingen en verschillende opstellingen (workshops en/of andere presentatievormen) een aantal goed te bereiken conceptwinsten.

Programma / sprekers

Lezing 1 – Hoe je met bereikbare aanpassingen jouw optimale klant niet misloopt

Trine Kornum is interieurstylist en vormgever. Opgegroeid in Denemarken, gevormd in Nederland. Ze zet haar kennis in met als doel organisaties te helpen met de visualisering van hun identiteit. Dit om hun presentatie te optimaliseren. Zo kunnen zij hun bedrijfsvisie visueel, stijlvol en eenduidig etaleren in alle uitingen van de organisatie.

Trine deelt haar kennis en leert je hoe je met bereikbare aanpassingen jouw optimale klant niet misloopt. Voor meer over Trine: www.kornum.nl.

Lezing 2 – Efficiënt verkoopgedrag

De tweede spreker wordt snel bekend gemaakt.

In lijn met het thema van deze Retailtalk gaat de tweede lezing over efficiënt verkoopgedrag. Hoe bouw je een geweldig winkelteam? Een vrolijk team van vriendelijke gemotiveerde mensen, samenwerkend, die plezier maken met je gasten, bruisen van ideeën en enthousiasme, professionals die plezier hebben in hun verkoopwerk. Dit zijn de teams die een enorm positieve impact hebben op de winkelresultaten. Het is een cliché en erg duidelijk voor iedereen. Het is ook een enorme uitdaging voor elke winkelorganisatie om juist dit voor elkaar te krijgen. We zijn druk in overleg met mensen die iedere dag werken met vraagstukken als deze.

Voor wie

Voor alle ondernemers die online en offline verkopen.

Dit retail event heeft als doel retailers en andere belanghebbenden te informeren en samen te brengen vanuit een informele en verrassende basis. De lezingen nemen elk 20 minuten in beslag. In de pauze en bij de borrel na afloop is er volop tijd om de onderwerpen met de sprekers en andere gasten te bespreken.

Kijk voor meer informatie over Retailtalk op facebook.com/retailtalk.nl en retailtalk.nl

Tickets

Ticket € 17,50

Deelnemen

Facebook .

Leuk? Deel het hier!