VLLA

RATATOUILLE // MINI-FESTIVAL

23 juni 2018 / 16:00 - 01:00

RATATOUILLE // MINI-FESTIVAL

Van alles wat Ratatouille Amsterdam mee heeft gemaakt, voegen nu ze de mooiste elementen samen en organiseren ze zo een uniek mini-festival/rave voor al hun vrienden, vrienden van vrienden en alle andere liefhebbers!

Van Dance Valley tot Elrow, van Awake tot Manifesto en van de DC-10 op Ibiza tot Robot Heart op Burning Man. Een amateuristische combinatie van de mooiste elementen van deze begrippen, met liefde georganiseerd, met een klein budget vol creatieve oplossingen. Vrijheid, openheid en plezier voeren de boventoon en je mag er met gestrekt been in!! Dit kan in hun ogen en die van ons alleen maar iets héél moois opleveren.

Ratatouille Amsterdam beschrijft VLLA als een mini-paradiso, ze komen met planten, ballonnen, slingers en opblaasdieren (ook een paarse krokedil?). Waar ze onbeperkt decibellen mogen knallen -soort van natuurlijk-, van disco naar house naar techno en terug. Waar iedereen extravagant uitgedost is, daar houden we van! Waar je in de Winkel van Sinkel je eigen pak kan uitbreiden met gadgets of andere snuisterijen. Waar je na een paar uur party in een donker hoekje een tipi vindt waarin je je toekomst kan laten voorspellen. Waar je buiten even kunt chillen en kan bijkomen met een ballonnetje. Waar de biertjes, wijn en mixjes goed te betalen zijn en je zonder gêne los kan gaan!

Kortom een mini-festival waar de liefde overheerst, je aan het einde niet vandaan wilt en waar dat einde rustig nog even uitgesteld kan worden!

★ Tickets: https://eventix.shop/4gqay9qq

// Programma
Muziek: Disco, House, Techno (Vrolijk!!!)
DJs: TBA

// Tijden
16:00 – 01:00

// Dresscode
Extravagant

// Tickets
Early Bird: 12,50 Euro* (SOLD OUT)
Group Ticket (4x): 12,00 Euro*
Regular Bird: 15,00 Euro*

* +1,00 Euro service kosten. Tickets hier verkrijgbaar.

// Contact
Organisatie: Ratatouille Amsterdam
Locatie: VLLA
Instagram: Ratatouille / VLLA
Facebook: Ratatouille (laat weten dat je erbij bent!) / VLLA

★ Tickets: https://eventix.shop/4gqay9qq

 

Leuk? Deel het hier!