VLLA

NIGHTCARE

10 mei 2013 / 18:00 - 03:00

NIGHTCARE

Gebaseerd op de jazzclubs zoals die in de VS zijn ontstaan decennia geleden, brengt Nightcare een intieme avond waarbij het beste van een restaurant, een café en een concert worden samengebracht – een avond waarbij je gezellig samen heerlijk kan eten, mensen kan ontmoeten en van verrassende live muziek kan genieten!

De line-up is er één om van te smullen: Na een heerlijk meerdere gangen menu verzorgd door getalenteerde jonge koks, begeleid door de meeslepende jazzy beats van Mackerel Salad zullen onze resident Saux, Tricky Trio en PRIMO DISCO er voor zorgen dat iedereen door de After Dinner Dip heen geslagen wordt!

// TIJDEN //
Deuren open: 18:00
Aanvang diner: 19:00
Keuken gaat dicht om 22:00, dus kom vroeg!!

// DE LINE UP //

soundcloud_icon MACKERELSALAD (LIVE)
Mackerel Salad is de alias van Jan Driessen, producer en instrumentalist.
Grootgebracht met artiesten als John Coltrane en Thelonious Monk is dit voor hem aanleiding geweest om saxofoon te gaan spelen. Vervolgens heeft hij ook bassgitaar leren spelen. Op wat latere leeftijd begon Jan met het produceren van hiphopbeats, waarbij hij voornamelijk gebruik maakt van samples uit jazz en veel zelf ingespeelde samples.

soundcloud_icon SAUX (LIVE)
is een jonge producer en DJ uit Amsterdam. Hij gebruikt echte instrumenten, oude samples en hedendaagse synths en drums om een levendige mix van soul, beats en funk te creëren. Zijn inspiratie haalt de jonge Amsterdammer uit funk, jazz en soul uit vervlogen tijden, maar ook uit hedendaagse muziek als beats, bass and future funk en soul.

soundcloud_icon TRICKY TRIO (LIVE)
Tricky Trio maakt muziek. Moderne muziek, geïnterpreteerd door live producer Mees Dierdorp, pianist Thomas van Dijk en gitarist Nick Mabjaia. Samen zorgen zij dat de energie van akoestische soul, jazz en funk op de moderne elektronische dansvloer zijn weg vindt. Met improvisatie als hoofdthema creëren ze op het podium een dynamisch moment, waarin door vele solo’s en samenspel een opzwepende en levendige show wordt neergezet. Diepe bassen geven de muziek een warme klank die de speelse geluiden draagt met een voortstuwende swing. Met eigen nummers, vanuit het gevoel en de swing geschreven, geven ze op Nightcare een kersverse set weg. Tricky Trio, een virtuoos geluid waarop gedanst mag worden!

soundcloud_icon PRIMO DISCO
Primo Disco Challenges you to not shake your body on every single song, until now no one have ever resisted the power of the most dancable tunes played by Primo Disco, A name that notorious and stands for so many happy things.

soundcloud_icon DJ TRUFFEL THE PHUNKY PHAQIR
Producer/Beatcreator/DJ/Recording Engineer from Amsterdam, The Netherlands. Using hardware samplers, vinyl records, cassette decks and live instruments. Representing Da Shogunz.

// Kaartverkoop //

De tickets met diner worden verkocht voor €25,-

LET OP: Gaarne uw allergie-informatie in te vullen en/of u vegetarisch bent. Wanneer dit niet van toepassing is volstaat ‘n.v.t.’.

De tickets zonder diner worden verkocht voor €10,-

.

Leuk? Deel het hier!