VLLA

NIEUW-WEST OPEN // Afsluitfeestje met Alec Smart

12 december 2013 / 17:30 - 23:59

NIEUW-WEST OPEN // Afsluitfeestje met Alec Smart

De Westelijke Tuinsteden, nu beter bekend als Amsterdam Nieuw-West, is 60 jaar geleden ontstaan. Dit vierden we 60 weken lang, van september 2012 t/m november 2013. Het stadsdeel werd gedurende deze 60 weken op een bijzondere manier op de kaart gezet. Het zit erop, hoogste tijd voor een feestje! Met een terugblik, een vooruitblik en natuurlijk een dansje. De swing zit buiten de ring!

Programma genodigden

17:30-19:30 uur:
borrel met welkomstdrankje en pompoensoep van Onno, eigenaar van VLLA

19:30-22:00 uur:
korte terug- en vooruitblikken van creatieven, bewoners, deelnemers en het Nieuw-West Open team over wat Nieuw-West Open hen heeft gebracht, en hoe ze dit in de toekomst mee willen nemen. Gespreksleider: wethouder Kunst & Cultuur Paulus de Wilt.

Op de entresol bij VLLA is bovendien een documentatieruimte met achtergrondinformatie.
En we projecteren foto- en filmmateriaal van onze reis van 60 weken door de publieke ruimte van Nieuw-West.

RSVP: nieuwwestopen@nieuwwestexpress.nl

Programma voor iedereen

22:00-00:00 uur:
naborrelen en dansen op de tunes van DJ
Alec Smart
(Paradiso / De Jaren)

Met dank aan

Nieuw-West open is een initiatief van curator Iris Dik. Het programmateam bestaat uit Victorien Koningsberger (architectuur, communicatie en programma) en Barbara Aukes (architectuur en organisatie). Met bijdragen van verschillende samenwerkingspartners en enthousiaste vrijwilligers uit de buurt. Het Nieuw-West Open programma werd ondersteund door het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK), Stadsdeel Nieuw-West en de 6 woningcorporaties in Nieuw-West.

www.nieuwwestopen.nl

Facebook

Leuk? Deel het hier!