VLLA

NIEUW-WEST EXPRESS EXPEDITIE // Spiegeltuin

18 september 2014 / 17:00 - 20:00

NIEUW-WEST EXPRESS EXPEDITIE // Spiegeltuin

Ga mee met Nieuw-West Express op de allereerste expeditie. Naar de Spiegeltuin in Overtoomse Veld. Donderdag 18 september van 17-20 uur is hier een nazomerborrel met verhalen, een wandeling en pizza bij de Spiegeltuin van Remark met Bert Kramer, Marie-José Hamers en vele anderen.

We maken kennis met drijvende krachten achter deze bijzondere tuin, bijzondere muziek van Mark Ahsmann en de pizza’s uit Bert’s leemoven. Ook horen we over de plannen van Remark en Villa Beehive en nog veel meer. Meer informatie volgt in de loop van de zomer.

Over Nieuw-West Expeditie

Sinds 2010 laat online platform Nieuw-West Express het rijke culturele leven zien in Amsterdam Nieuw-West. De cultuuragenda is hier een belangrijk onderdeel van.

Nieuw-West Express gaat nu ook offline. Onder de naam Nieuw-West Expeditie gaan we op bezoek bij culturele plekken en organisaties in Nieuw-West, van de wijken tot de (groene) randgebieden. Hier gaan we op zoek naar de verhalen achter deze initiatieven die bijdragen aan het stedelijk weefsel.

Wat is de verbindende kracht van cultuur? Wanneer en hoe kunnen culturele en artistieke activiteiten relaties versterken: tussen mensen, van mensen met hun omgeving. Of: hoe kunnen nieuwe en sterke relaties zorgen voor sociale en duurzame ontwikkeling van buurten en de stad?

Tijden en locatie

Donderdag 18 september, 17.00-20.00 uur, met uitloop (vrij entree), in de Spiegeltuin, Willem Roelofsstraat 5 in Amsterdam en bij VLLA.

Gratis entree

Links

Website www.nieuwwestexpress.nl
Facebook www.facebook.com/NieuwWestExpress
Twitter www.twitter.com/nwwstxprss

Over de Spiegeltuin & Remark, zie alvast >>
https://www.facebook.com/pages/Remark/567561756609874

Facebook

Leuk? Deel het hier!