VLLA

New-West Comfort Food open for takeaway & delivery. Every Friday and Saturday 3-9pm

1 februari 2021 / 15:00 - 21:00

New-West Comfort Food open for takeaway & delivery.                            Every Friday and Saturday 3-9pm

Lieve allemaal,

VLLA is tijdelijk gesloten i.v.m. COVID. Wél kun je nog overheerlijk huisgemaakt comfort food bij ons bestellen!

New-West Comfort Food is elke vrijdag en zaterdag geopend van 15-21u voor afhalen en bezorgen. Bestel de lekkerste huisgemaakte gerechten door te bellen of een appje te sturen naar: 0613298979 ?

Ga naar: www.newwestcomfortfood.nl voor het hele menu.

Met liefde bereid New-West Comfort Food, vanuit de keuken van VLLA, maaltijden om je vingers bij af te likken. De menukaart is samengesteld door de VLLA-familie. De guilty pleasure van Annemieke kun je het beste ongegeneerd met je handen eten. De vegan mayonaise, bij de Beyond Meat Burger®, heeft Gábor zelf ontwikkeld! En de favoriet van keukenbaas Flo is haar zelf gemaakte tiramisu.

New-West Comfort Food heeft zowel vegetarische en vegan opties als vleesgerechten op het menu, er is voor ieder wat wils! De verse groentes, het (veelal halal) vlees en andere ingrediënten halen we zoveel mogelijk bij kleine ondernemers uit onze buurt. De verpakkingen bestaan zoveel mogelijk uit duurzame oplossingen. Soms gaat het behoud van de kwaliteit van het gerecht voor en bestaat de verpakking uit duurzaam (gerecycled) plastic. Al ons eten is vers en met (heel veel) liefde bereid!

Tot snel!❤️

Leuk? Deel het hier!