VLLA

MEZZE & JAZZ // Diner met live jazz

25 januari 2014 / 19:00 - 23:00

MEZZE & JAZZ // Diner met live jazz

Ooooh JJJJAZZZZ! Zaterdag 25 januari een gloednieuwe Mezze&Jazz editie: een 7 gangen mezze diner en live jazz op het podium van VLLA.

LIVE JAZZ

Deze keer brengen Marit Rooijakkers (zang) en Roberto Garretón (gitaar) je hun eigen composities en jazz van roemruchte jazzmusici,  waarbij je makkelijk wegmijmert als ware je in een New Yorkse jazzclub. Je voeten onbedwingbaar meetikkend op de maat, terwijl de zaal her en der aanvoelt als een geheim dat rondgonst. Hier wordt geleefd. Rauwe emotie, zwoele passie en nonchalance wisselen elkaar af. Come on, babe, why don’t we paint the town? And all that jazz…

“Poetry, like jazz, is one of those dazzling diamonds of creative industry that help human beings make sense out of the comedies and tragedies that contextualize our lives.”
― Aberjhani, Journey through the Power of the Rainbow: Quotations from a Life Made Out of Poetry

Marit werkt samen met musici uit sterk uiteenlopende achtergronden: van componisten tot jazzmusici tot moderne geluidsontwerpers. Als leadzangeres van The Tone Travellers stond Marit onder andere op het podium bij het festival Jazz in Duketown. Marit volgde lessen bij Ilse Huizinga en Elly Machtel en studeerde aan Instituut voor Jazz en Lichte Muziek Djam in Amsterdam.

 

MENU

Onze chef Onno van Rheenen maakt 7 gerechten die met tussenpozen bij je aan tafel worden gebracht, terwijl jij lekker kletst en geniet van live jazz.

1 _______ Geroosterd brood uit de oven met olijfolie, zeezout en rozemarijn en pompoenfetadip

2 _______ Gecarameliseerde witlof uit de oven met Gruyère, gedroogde ham en tomatenchutney
[Vega: Gecarameliseerde witlof uit de oven met Gruyère, groentenchips en tomatenchutney]

3 _______ Bietensoep met pastinaak, gebakken mediterraanse worst, zure room en dille.
[Vega: Bietensoep met pastinaak, gebakken mediterraanse paddestoelen, zure room en dille]

4 _______ Gerookte zalm met een salade van witlof, appel, rucola en witte chocoladedressing met wasabi
[Vega: Gerookte tofu met een salade van witlof, appel, rucola en witte chocoladedressing met wasabi]

5_______ Winter trio:
– Salade van rodekool met gecarameliseerde noten,
– Crème van rodekool met kruidnagel en kaneel
– Stoofpeer in rode wijn

6_______ Klassieke runderstoof met stamppot van zoete aardappel, rucola en piccalilli
[Vega: Groentenstoof met stamppot van zoete aardappel, rucola en piccalilli]

7_______ Dessert: witte chocolademousse met geitenkaas, pistachenootjes en radijs

PRIJS EN AANVANG DINER

Datum: zaterdag 25 januari.

Het Mezze&Jazz diner start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur.
Daarna kun je blijven natafelen tot ….?

Prijs 7-gangen Mezze menu: 29,50 euro pp.
____________________________________________

RESERVEREN

Je tafel reserveren kan via telefoonnummer  06 46108272
Eet je graag vegetarisch? Geef dat vooraf bij de reservering aan, dan houden we daar rekening mee.

_____________________________________________

VLLA
Willem Roelofsstraat 9
1062 JX Amsterdam

[ROUTE]

Je kunt bij VLLA voor de deur parkeren, er is voldoende parkeerruimte.
Tot 19.00 uur betaal je 1,40 Euro per uur; vanaf 19.00 uur is parkeren gratis.

Facebook

Leuk? Deel het hier!