VLLA

LUISTERLUNCH #twee

23 juni 2013 / 12:00 - 15:00

LUISTERLUNCH #twee

Je komt binnen. De tafel is gedekt, één lange tafel. Het ruikt er naar vers brood en uit de keuken komt het geluid van een citruspers. Je gaat aan tafel zitten, je geeuwt en wrijft wat in je ogen. Want het is zondag half 1 ’s middags en dan doe je dat. En dan een lekker luie lunch. Je kletst een beetje en vraagt aan je buurman om de hagelslag door te geven. En dan? Een verhaal over vroeger of ‘wat je nog niet wist over de ui’. En dan muziek. Of een dichter. En je luistert. En denkt helemaal niets. Want het is zondag en dan doe je dat. LuisterLunch is lekker lunchen met tussendoor 2 verrassingsoptredens van muzikanten, buiksprekers, dichters, verhalenvertellers of iets anders moois. Van te voren verklappen we niet wat je gaat zien en horen. Spannend hè?

/ Wie en wat /
Ook LuisterLunch #twee wordt georganiseerd door Linda B. en Leendert R. en is lekker lunchen met tussen brood en banaan door 2 (twee) luisteracts.
Als je je afvraagt waar je deze keer naar gaat luisteren, zeggen wij dit: ‘ik ga op reis en ik neem mee.’ Dat zegt je misschien niks, maar vertrouw ons: het wordt mooi.

/ Tijden /
VLLA is open vanaf 12.00, de luisterlunch is van 13.00-15.00.

/ Reserveren /
Een plek voor de LuisterLunch moet je WEL van te voren per mail RESERVEREN bij linda@vlla.nl. Dan zorgen wij dat er genoeg sinaasappels worden geperst.

/ Kosten lunch /
Voor de LUNCH betaal je € 12,50: een gedekte tafel vol lekker brood, croissantjes, fruit, hartigheden, zoetigheid en vers geperst sap.

/ Kosten optredens /
Voor de OPTREDENS die het eten opluisteren, werken we met WAARDEBEPALING ACHTERAF.

/ Waardebepaling achteraf? Maar hoe werkt dat dan?
STAP 1. Je luistert naar wat je dan ook maar aan moois krijgt voorgeschoteld.
STAP 2. Je geniet. Of fronst je wenkbrauwen, verslikt je in je croissant, pinkt – als niemand kijkt – een traan weg. En praat er achteraf met je buurman over.
STAP 3. Je vergelijkt het optreden met de waarde van een bioscoopkaartje, de entréeprijs van het circus of een stropdas. Wat deed het met je? Heb je gelachen? Was je ontroerd? Fijne gesprekken gevoerd? Wat is het je waard?
STAP 4. Uiteindelijk kom je tot een geldbedrag en is er een hoed. Daar gooi je dat bedrag dan in. De inhoud van die hoed wordt aan de act meegegeven, want ook kunstenaars hebben brood nodig. Zo bepaal je zelf hoe waardevol je het optreden vindt..

Leuk? Deel het hier!