VLLA

LANGSPEELPLAATS // Feestival

11 mei 2013 / 15:00 - 03:00

In de gymzaal stonden elf jongetjes zenuwachtig op een rij. “Bram!” riep een twaalfde. Bram balde zijn vuist en zette zijn elleboog in zijn zij. “Yes!” Hij ging naast Ben staan, het twaalfde jongetje. Nummer dertien, Philip, koos voor Bart. Eén voor een werden de teams verdeeld, tot er niemand meer over bleef. Op Martijn na. Niemand wilde Jonas hebben.

Behalve wij! Op 11 mei bieden wij een plek voor iedereen die midden in zijn of haar jeugd zit of deze wil herbeleven. Was jij ook zo verliefd op de juf of op de meester? Dan heb je ongelooflijk veel mazzel: dikke kans dat die ook komt!

12 uur lang pakken we uit met een ongedwongen activiteiten van nu en toen, een open bbq (bring your own food) en natuurlijk een fantastisch Deephouse, Techhouse & Techno line up. Dansen omdat je voeten jeuken, chillen omdat je moét genieten en buikpijn van het lachen omdat je dingen ziet die zó idioot zijn, dat je ze nauwelijks kan navertellen.

// LINE UP //

soundcloud_icon Acda (Apollo -in de wolken)

soundcloud_icon The Anthony Bros (Kleurenblind)

soundcloud_icon Bitse Sessie (Nachtzout)

soundcloud_icon Niek Godeke (Stubnitz) & Alex vd Zwan (Cabaret Voltair)

soundcloud_icon Steef van Velzen (ZeeZout)

soundcloud_icon Stephan de Wit (Awakenings)

// SPEELTJES //
Wil je weten waar je mee kan spelen? Nou vooruit, een tipje van de sluier; skippyballen, Super Nintendo op de beamer, zelf VJ spelen, een disco springkussen en… Voor de rest nodigen we je uit om langs te komen!

// KAARTJES OM TE SPELEN //

Early bird // €10,- (Uitverkocht!)
Normaal // €15,-

.

Leuk? Deel het hier!