VLLA

IN JE OREN // Live muziek en kippenvel

25 september 2014 / 20:00 - 02:00

IN JE OREN // Live muziek en kippenvel

in je oren is live muziek, huiskamergevoel en opgetrokken benen op een stoel.

Wie er komen optreden is een geheim en dat verklappen we alleen aan wie er komt. Om je toch een idee te geven wat je kunt verwachten, geven we in de week voorafgaand aan het evenement drie HINTS over de muzikanten die komen optreden.

Tijdens de optredens is het vriendelijk verboden om foto’s en filmpjes te maken: telefoonloos genieten dus. Je hoeft alleen maar te luisteren.

TIJDEN EN PRIJZEN

VLLA gaat om 20.00 open. Om 20.30 begint de avond. Muziek tot een uur of 23.00. Erna: drinken.

Je bepaalt zélf wat je de avond waard vindt. Je betaalt dus niet als je binnenkomt, maar als je weggaat. Dat doe je door een zelfverzonnen bedrag in de hoed te gooien. Niet zomaar wat losse muntjes die je in je broekzak vindt, maar een weloverwogen bedrag dat voor jou de waarde van de avond vertegenwoordigt. Waardebepaling achteraf dus.

EEN KLEINE CHECKLIST

✓ Drankjes kan je pinnen, neem cash mee voor de waardebepaling achteraf.

✓ Je telefoon mag je meenemen, maar filmpjes en foto’s maken is zoals gezegd vriendelijk verboden. Wij zorgen er voor dat je een herinnering aan de avond mee naar huis kunt nemen.

✓ Het adres van VLLA is: Willem Roelofsstraat 9, Amsterdam. Makkelijk te bereiken met OV, fiets en auto (parkeerplek aan de deur en vanaf 19.00 gratis).

RECENSIES VAN BEZOEKERS EN MUZIKANTEN

“In je oren is aanrader! Ontroerende avond met mooie liedjes, prachtig!” | “De muziek was verrassend, inspirerend en “Bij in je oren werd ik er weer aan herinnerd dat ‘listen’ en ‘silent’ dezelfde letters hebben.”

MEER IN JE OREN

[www.facebook.com/injeoren]

Facebook artist guide

Screen shot 2013-11-28 at 3.02.06 PMwtdnxt-site-01

 

Leuk? Deel het hier!