VLLA

IN JE OREN // muzikale sneakpreview

28 november 2013 / 20:00 - 22:30

IN JE OREN // muzikale sneakpreview

VLLA in je oren is een muzikale sneakpreview. Een avond met onverklapte live muziek in een intieme setting.

/ GEHEIM /

Waar je naar gaat luisteren is een geheim. In de week voorafgaand aan 28 november wordt in drie ‘raadsels’ alleen een tipje van de sluier opgelicht, de raadsels kan je vinden op de facebookpagina van in je oren. Nu verklappen we alvast dat het muziek is die je nog niet kent en die stilte verdient en luisterende oren.

Omdat filmpjes en foto’s maken bijna net zo intiem is als een techno-feest in de Arena en we ons geheim alleen verklappen aan wie er komt, is dat vriendelijk verboden. Je hoeft dus niets meer te doen dan lui achterover zitten, luisteren en ademhalen.

/ DATUM EN TIJDEN /

donderdag 28 november

zaal open: 20:00 uur

aanvang: 20.30 uur

De optredens duren ongeveer tot 22.30 uur, daarna borrelen we door tot -pak ‘m beet – 12 uur. Of langer als het gezellig is.

/ ENTREE /

De toegang is gratis. Wat je de avond waard vindt, beslis je zelf door middel van WAARDEBEPALING ACHTERAF. Dat werkt zo:

STAP 1. Je luistert.
STAP 2. Je vergelijkt het optreden met de prijs van een bioscoopkaartje, theatervoorstelling of de entreeprijs van een museum en bepaalt zo hoe waardevol je het optreden vindt.
STAP 3. Zo kom je tot een klein of groot geldbedrag en is er een hoed. Daar gooi je dat bedrag dan in. De inhoud van die hoed wordt aan de muzikanten meegegeven.

/ DRIE RAADSELS VIA FACEBOOK /

Als je de raadsels niet wilt missen:

– [like in je oren op Facebook]

– zet de notificaties ‘aan’ (we plaatsen ongeveer 6 updates per maand)

– [zet jezelf op ‘aanwezig’ bij het in je oren Facebook evenement ]

[ www.facebook.com/injeoren ]

Facebook Nieuw West Express     nicenieuwwest  Screen shot 2013-11-28 at 3.02.06 PMwtdnxt-site-01

 

 

Leuk? Deel het hier!