VLLA

HUIS! & BOEFJES PRESENTEREN: HUISARREST

21 mei 2016 / 21:00 - laat

HUIS! & BOEFJES PRESENTEREN: HUISARREST

Met dansende voeten en de kop nog vol VLLA, zo werden we voor het gerecht gedaagd. De toon van het vonnis hadden we schijnbaar goed gezet want, niks voorlopige hechtenis, voor ‘Overheerlijkheid met voorbedachte rade’, wordt LUST! voor eeuwig vervolgd met Huisarrest!

Op 21 mei keren HUIS! en Boefjes dus lekker terug in VLLA waar we netjes binnen de lijntjes zullen feesten.. Om gewoon eens te testen of ze dat met Huisarrest nog harder, beter en buitensporiger kunnen doen dan ze al met het overheerlijke LUST! hebben gedaan!
En omdat we op deze avond ook nog eens het 1 jarig bestaan van HUIS! vieren, moet iedereen eigenlijk wel door het dak!

Om dit geheel uit goede banen te leiden, trekken we natuurlijk weer alles dwars door de spreekwoordelijke kast! Een scala aan dj’s van de bovenste plank, art tussen kunst en kitsch, ballonnen uit een geheime vakjes, Narnia (shit, verkeerde deur!)
We hebben alles in huis om van ons Huisarrest een weergaloos feestje te maken, dus kom roetschen van die trap, ga klimmen in een kroonluchter en stiekem gluren bij de buren.. maar vergeet vooral niet zelf je stoute schoenen uit de onderste la te halen

LINE-UP

Line up:
Jesse Green
VALA
ZIZA
Tracks Up The Sleeve
COUTONE
Chris Mulder b2b Sadegh Shahidi

TICKETS

VVK 7,50 [BUY TICKET]

BIJ ZIJN

Facebook

Leuk? Deel het hier!