VLLA

HUIS! & Boefjes presenteren LUST!

8 augustus 2015 / 18:00 - 06:00

HUIS! & Boefjes presenteren LUST!

lust (de; m) 1Begeerte, verlangen, trek: eetlust, lachlust, strijdlust 2(meervoud: lusten) (m.n. in het meervoud) Lichamelijke begeerte; hartstocht: lusten bevredigen 3Welbehagen, plezier: een lust voor het oor

lus·ten (lustte, heeft gelust) 1lust, trek, zin hebben in; verlangen
Bron: Dikke van Dale (aangepast)

De eerste editie van HUIS! was zo overheerlijk, onvergetelijk, waanzinnig overweldigend.. dat smaakt naar meer! Op 8 augustus gaan we daarom samen met Boefjes weer op naar VLLA voor LUST! en dat dit een editie wordt om je vingers bij af te likken, moge duidelijk zijn.

Weg van de grote festivals, kan je bij ons lekker ongegeneerd eten, drinken, dansen, sjansen en ouwehoeren. Dus als je geen trek hebt in de massa, maar wel in een goed zomers samenzijn, ben je bij ons aan het juiste adres. We zorgen er voor dat het je aan niets ontbreekt!

Kleed je lustig en luchtig en laat je verleiden door al het goede dat het leven te bieden heeft. Hier hoef je niets te weerstaan en kan je overal in meegaan. Geniet van een weldaad aan muziek in alle smaken, geuren en kleuren van de regenboog, pittige live kunst, luchtige troeteldieren, een stevige BBQ, zachte massages en betoverende piñata’s. Neem alles wat je hartje begeert, maar weet dat dit is zo’n feestje waar je nooit genoeg van zal krijgen! Eentje waar je dagen later nog vol van bent terwijl je alweer zin hebt in wat er een volgende keer komen gaat. Dat klinkt lekker heh?

Tot 8 augustus dus!

P.S. vergeet niet je allerleukste party items mee te nemen.

LINE-UP

La Vondèl
[ soundcloud ]

Jesse Green
[ soundcloud ]

Kumquat
[ soundcloud ]

VALA
[ soundcloud ]

ZIZA
[ soundcloud ]

Mind 01
[ soundcloud ]

More T.B.A.

TICKETS

Vroege LUST!   € 7,50 [ koop kaartje ]

 

JOIN US

Facebook     .

DJGUIDE   Resident Advisor

Leuk? Deel het hier!