VLLA

HATSEFLATS! // Kinderimprovisatietheater

9 november 2013 / 13:00 - 15:00

HATSEFLATS! // Kinderimprovisatietheater

HATSEFLATS! Zaterdag 9 november speelt HATSEFLATS! weer in VLLA. Kom je weer mee doen? Dan gaan we weer samen verhalen bedenken voor het Grote Rode Sprookjesboek. Vertel wat ze moeten spelen. Of speel zelf mee! Wat is jouw favoriete sprookjesfiguur? Wat wil je later worden? Durf jij Koning Deftig uit te lachen?

Bij een show van HATSEFLATS! weet je nooit wat er komt, want alles wordt ter plekke bedacht. Wat wil jij dat we spelen? Een vierkoppige draak in het donkere bos, een treurige burgemeester die stottert of een meisje dat prachtig kan zingen? Jij mag zeggen waar het over gaat, en je mag zelfs meedoen! Wil je zien hoe leuk het is om erbij te zijn? Kijk naar het HATSEFLATS! filmpje:

Meemaken? HATSEFLATS! is het leukst als je tussen de 5 en 10 bent. Enne… vergeet niet je ouders mee te nemen, want die mogen ook meedoen!

Dus kom kijken, of kom meedoen! Als je zin hebt om verkleed te komen, dan mag dat 🙂

Tot HATSEFLATS!

Hoe laat?

Vanaf 12.00 uur kun je alvast op je gemak binnenwandelen, wat drinken en een plekje zoeken in de HATSEFLATS huiskamer. Of, als het mooi weer is, nog even spelen, klauteren en rennen in de nieuwe avontuurlijke tuin buiten op het plein.
De HATSEFLATS! theatershow begint om 13.00 uur. De voorstelling duurt ongeveer drie kwartier, daarna gaan we dansen en lekkere pannenkoeken eten (hmmmmmjammie!) en tekeningen maken van de gespeelde verhalen voor in het HATSEFLATS! sprookjesboek

Kaartjes

Een kaartje kost 5 euro
Wil je meer weten of een kaartje reserveren, kijk dan op www.wijzijnhatseflats.nl

Lukt het je deze keer niet om erbij te zijn?

Koop dan alvast je kaartje voor de volgende keer! Zaterdag 14 december is er weer een voorstelling van HATSEFLATS!

Facebook .

Leuk? Deel het hier!