VLLA

HATSEFLATS // KINDER THEATER

9 november 2019 / 12:30 - 16:00

HATSEFLATS // KINDER THEATER

HATSEFLATS! Zaterdag 9 november speelt HATSEFLATS! in VLLA. Dan gaan we weer samen spannende, mooie en grappige verhalen bedenken.

Doe je mee?

Vertel wat je wil zien op het podium. Of speel zelf mee! Wat is jouw favoriete sprookjesfiguur? Wat wil je later worden? Durf jij achter de rug van de strenge meester te spelen?

Jij bent de baas!

Bij een show van HATSEFLATS! weet je nooit wat er komt, want alles wordt ter plekke bedacht. Wat wil jij dat we spelen? Een vierkoppige draak in het donkere bos, een vegetarische piraat,  een rappende astronaut of een prinses die prachtig kan zingen? Jij mag zeggen waar het over gaat, en je mag zelfs meedoen! Wil je zien hoe leuk het is om erbij te zijn?

Meemaken?

HATSEFLATS! is het leukst als je tussen de 5 en 10 jaar bent. Enne… vergeet niet je ouders mee te nemen, want die mogen ook meedoen! Dus kom kijken, of kom meedoen! Als je zin hebt om verkleed te komen, dan vinden we dat heel leuk. ? Kaartjes kun je hier reserveren:  www.wijzijnhatseflats.nl

Tot HATSEFLATS!

Tijden

Vanaf 12.30 uur kun je alvast op je gemak binnenwandelen, wat drinken en een plekje zoeken in de HATSEFLATS huiskamer. Of, als het mooi weer is, nog even spelen, klauteren en rennen in de nieuwe avontuurlijke tuin buiten op het plein.

De HATSEFLATS! theatershow begint om 13.00 uur. De voorstelling duurt ongeveer drie kwartier, daarna gaan we dansen, lekkere pannenkoeken eten (hmmmmmjammie!) en tekeningen maken van de gespeelde verhalen voor in het HATSEFLATS! sprookjesboek.

Kaartjes

Een kaartje kost 5 euro
Wil je meer weten of een kaartje reserveren, kijk dan op www.wijzijnhatseflats.nl

Je kinderfeestje vieren bij Hatseflats?

Je verjaardag vieren bij Hatseflats is natuurlijk hartstikke leuk! Als je dat van plan bent, of meer wilt weten daarover, neem dan vooraf even contact op met ons via info@vlla.nl, of bel naar 06 46108272.
Dan kunnen we je uitleggen wat er allemaal kan, hoe alles reilt en zeilt bij VLLA.

Leuk? Deel het hier!