VLLA

GUPPIES MUZIEKCAFÉ // Zang, muziek, spel & dans voor kids

6 februari 2016 / 16:30 - 17:30

GUPPIES MUZIEKCAFÉ // Zang, muziek, spel & dans voor kids

Heb jij weleens gedanst als een sneeuwvlokje? Een muziekinstrument bespeeld? Herfstblaadjes van de bomen geblazen? Regen gemaakt? Zing, dans en speel met ons mee in Guppies Muziekcafé!

Bij Guppies Muziekcafé kunnen kids van 3 tot 6 jaar op een speelse manier kennismaken met ritme. Terwijl jij meedoet aan de dans en muziekles, genieten je ouders, oma, opa, lievelingstante, zus en/of buurvrouw – of wie je ook maar mee wilt nemen als oppasser – lekker mee vanuit de ouderlounge. Na afloop gaan we met z’n allen gezellig pasta of pannenkoeken eten. Yiehoeoeoeoeoe!

Leuk? Wil je meedoen? Voor instrumenten wordt gezorgd, het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar reserveer@vlla.nl om een plek voor de les te reserveren.

Wij verheugen ons alvast op een superfijne speelse middag bij Guppies Muziekcafé.

WAT GAAN WE DOEN

Met vrolijke leuke liedjes, instrumentjes en spelletjes rondom steeds wisselende thema’s, maak je op een speelse manier kennis met muziek en ritme. Kan je of durf je nog niet zingen? Da’s geen probleem. Luisteren, kijken en meebewegen is ook leuk! En je pappa, mamma, oom, tante, buurvrouw of andere oppasser is vlakbij om je aan te moedigen.

marit_squareWIE GEEFT LES

Tijdens Guppies Muziekcafé wordt je begeleid door Marit, een ervaren (en lieve) jazz-zangeres die naast haar eigen optredens ook muzieksessies voor kleine kindjes organiseert. Eerder deed zij dat voor de Muziekstraat (St. Broedstraten) en gaf ze BoekStart activiteiten in de OBA.

HOE LAAT?

Vanaf 16:00 kun je alvast binnenwandelen. Zang, muziek, spel en dans van 16.30 – 17.30 uur en daarna lekker pannenkoeken of pasta eten. Je zit dus helemaal gebakken voor de zaterdag, je hoeft alleen nog je tanden te poetsen thuis voordat je je bed inkruipt. Huppeteej!

KAARTJE

€ 7,50 per kind
Gratis voor de ouder(s) / oppasser(s)

MEEDOEN?

Voor instrumenten wordt gezorgd, het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar reserveer@vlla.nl om jouw plekje voor de les te reserveren. Vermeld in de mail de datum, met hoeveel kinderen je komt meedoen, de naam/namen, leeftijd, en het telefoonnummer waar we je kunnen bereiken. Maximaal 15 kids kunnen meedoen. Tot Guppies Muziekcafé!

Je kunt je ook alvast aanmelden voor volgende edities. Speeldata 2016:
– Zaterdag 12 maart
– Zaterdag 9 april
– Zaterdag 14 mei
– Zaterdag 11 juni

MUZIEKCAFÉ MENU

Pannenkoek + stroop, poedersuiker, jam of honing E 4,50
Pannenkoek + kaas E 5,00
Pompoensoep, geserveerd met brood E 6,-
Ravioli met buffelricotta en pesto, met basilicum-roomsaus, cherrytomaatjes en parmezaanse kaas, met een salade van rucola en radijs E 13,50

LOCATIE

VLLA, Willem Roelofsstraat 9, Amsterdam
(groot parkeerterrein voor de deur – altijd plek!)
[VLLA op de kaart]
[ROUTE]

Tot GUPPIES MUZIEKCAFÉ, tot VLLA!

Facebook .  kidsproof_amsterdam

Leuk? Deel het hier!