VLLA

GUPPIES MUZIEKCAFÉ // Dans & muziekles voor kids

9 mei 2015 / 16:30 - 18:30

GUPPIES MUZIEKCAFÉ // Dans & muziekles voor kids

Bij GUPPIES MUZIEKCAFÉ kunnen kids van 3 tot 6 jaar op een speelse manier kennismaken met ritme. Terwijl jouw kleine gup meedoet aan de dans en muziekles, geniet jij lekker mee vanuit de ouderlounge op de vide. Na afloop gaan we met z’n allen gezellig pannenkoeken eten en mag je gup een verrassing uit de grabbelton grabbelen. Yiehoeoeoeoeoe!

Leuk? Wil je meedoen? Kijk hieronder hoe je jouw plek kunt reserveren. Wij verheugen ons alvast op een superfijne speelse middag bij GUPPIES MUZIEKCAFÉ.

TIJDEN

Dans- en muziekles van 16.30 – 17.30 uur en daarna lekker pannenkoeken of pasta eten met de kids. Ben je meteen klaar voor de rest van je zaterdag, alleen nog je kind in bed stoppen thuis. Huppeteej! Yes. Hatsaaaa.

WAT GAAN WE DOEN

Charlotte en Sonny beginnen met de vraag wie er al eens muziek heeft gespeeld om zo meteen kennis te maken met de kinderen. De kinderen proberen eerst een instrument dat ze leuk vinden en kiezen op welk instrument ze langer willen spelen. We gaan dan proberen om met zijn allen in hetzelfde ritme te spelen. Eerst zonder en daarna met een muziekje op de achtergrond met een raadspelletje. En aan het einde gaan we nog een ruim kwartier de Stepbox en de Twist dansen en lekker los bewegen met de guppies op vrolijke muziek.

WIE GEEFT LES

Charlotte en Sonny geven samen de dans en muziekles, die ze speciaal voor kids hebben ontwikkeld. Beide hebben ruime ervaring in het lesgeven.

ENTREE

€ 7,50 per les / per kind
Gratis voor de ouder(s) / oppasser(s)

MEEDOEN?

Stuur een mailtje naar reserveer@vlla.nl om een plek voor Guppies Muziekcafé te reserveren.
En vertel ook je vriendjes en vriendinnetjes over Guppies Muziekcafé, of neem ze gezellig mee!
Guppies Muziekcafé gaat open bij deelname vanaf 10 guppen, en maximaal 25 guppen kunnen meedoen.

Kun je deze keer niet? De volgende editie is op zaterdag 13 juni, dat is meteen ook de laatste editie voor de zomerstop.

Hopelijk zien we jou 8 mei, of 13 juni!

MUZIEKCAFÉ MENU

Pannenkoek + stroop, poedersuiker, jam of honing €4,50
Pannenkoek + kaas € 5,00
Diverse pasta’s € 7,50
Huisgemaakte pompoensoep € 5,00

LOCATIE

VLLA, Willem Roelofsstraat 9, Amsterdam
(groot parkeerterrein voor de deur – altijd plek!)
[VLLA op de kaart]
[ROUTE]

Tot GUPPIES MUZIEKCAFÉ, tot VLLA!

Facebook    uktuktuk

 

 

Leuk? Deel het hier!