VLLA

Doe Alsof Je Thuis Bent // Oud en Nieuw

31 december 2017 / 23:00 - 06:00

Doe Alsof Je Thuis Bent // Oud en Nieuw

Iedereen kent het drukkende gevoel wel van de stress om wat leuks te doen tijdens Oud en Nieuw. Het zweet dat tussen je bilnaad loopt om er weer een lekkere geforceerd-leuke avond van te maken – want he, ja, je moet wel iets speciaals en enerverends doen.

Een slap glas bubbels waar je bij elke slok een Rennie nodig hebt en koude oliebollen waar je een kanon mee vult. Het besef dat ook dit jaar je precies niks heeft opgeleverd, je nog altijd denkt dat een weekend vier nachten telt en dat je iedereen behalve je partner hebt gefeliciteerd. Dat huisfeestje van die ene gast wat vorig jaar zo lekker uit de hand liep is nu niet meer, want hij woont inmiddels samen met zijn vriendin die daar geen trek in heeft.

Het zit je niet mee dit jaar. Ons ook niet. Daarom besluiten wij de term huisfeest dit jaar volledig uit z’n verband te trekken en het nieuwe jaar in te knallen met vrienden, vrienden van vrienden – en die ene die je ergens van kent maar van wie je niet meer weet waarvan.

Verwacht een volledig tot huiskamer omgetoverd VLLA met house, disco, knalerwten, kamerplanten en gevulde ballonnen die je op een bedje van ontelbaar veel random bij elkaar gezochte attributen kunt leegtrekken.

TICKETS:
Vroege vogels: €15,-
Pimpelmees: €17,50
Spuit 11: €20,-

Tickets bestel je hier.

Leuk? Deel het hier!