VLLA

DISCO DAMSCO // De Movement with Lövestad

19 mei 2017 / 17:00 - 05:00

DISCO DAMSCO // De Movement with Lövestad

DDDD-Disco Damsco on the roll, on the move, de movement. Er is een hoop gebeurd de afgelopen tijd, maar alles in het voordeel van jullie. Iets nieuws, iets fris, iets lekkers? On the move! Dezelfde gezelligheid en sfeer plus wat +++. De zon en de lange zomeravonden staan voor de deur en daar willen we graag op inspelen. Daarom organiseren wij jullie eerste summer BBQ, een Brazilian BBQ, een BBBQ. Verzorgt door special Cheffie Bora B.

Naast het lekkere weer nog meer nieuws! Een nieuwe locatie met een nieuwe eindtijd, iets waar we allemaal erg op zitten te wachten gezien jullie niet weg te slaan waren vorige edities. Dus daarom presenteren we een 12 uurs editie met een BBBQ, disco, house en live musica. Wat je kan verwachten naast dit alles? Nog meer funn, nog meer muziek in de bredere zin van het woord en vooral, nog meer Disco Damsco.

Voor wie een lekker hapje mee wil eten, de deuren zullen om 5 opengaan en de BBBQ staat te gloeie vanaf 6. Er zal tijdens de BBBQ buiten vinyl gedraaid worden. Food Check, Music Check! Nachtprogramma start vanaf 10 uur. Laat ons weten via het reserverings formulier als je geintereseerd bent in de BBBQ. 80 plaatsen. OP=OP.

Met o.a.;

– BBBQ
– Disco, House en Live musica
– FIRE
– Sunshine by night

ps. VOL=VOL. Nodig je vrienden uit en gaan!

LINE-UP

Lövestad (Live)
TBA

TICKETS

Pre-Sale: Normaal € 8,-, Early B-BBBQ + ticket € 12,50 (bijna uitverkocht) via mail.
At the door: BBBQ + ticket € 15,-


Facebook
.

Leuk? Deel het hier!