VLLA

CYCLING FOR KIDS IN NEPAL // Heroes & Friends w/ Malbetrieb, Maerit Høckefjøld

8 juli 2017 / 19:00 - 05:00

CYCLING FOR KIDS IN NEPAL // Heroes & Friends w/ Malbetrieb, Maerit Høckefjøld

Soms kom je mensen tegen die iets speciaals doen voor de medemens. Gekken zoals Stijn & Valerie gaan voor het goede doel 10.000km fietsen van Amsterdam naar Nepal om 10.000 euro op te halen. Daarom deze fundraiser voor helden en vrienden door helden en vrienden! Op 8 juli staat Vlla volledig in het teken van muzikale helden, kunstvrienden en theater waarbij de entree inkomsten rechtstreeks naar het goede doel gaan. Het wordt een avond die volledig is gebouwd op giften van artiesten, vrienden en mensen die dit soort initiatieven een warm hart toe dragen.

Vanaf 19:00 uur kun je bij ons terecht voor een heerlijke Nepalese bbq, waarmee je voor een zacht prijsje een goede bodem kunt leggen voor de rest van de nacht. En natuurlijk heb je vanaf het begin de fijnste muziek, chille acts en een bak aan gezelligheid. Vervolgens trekken we met z’n alle de nacht in met onder andere; Malbetrieb, Maerit Høckefjøld, Tribesmen en Drumjargon.

LINE-UP

▶ Malbetrieb (Paradigm)
▶ Mærit Høckefjøld (Familiar Music)
▶ Tribesmen (Tribes Amsterdam)
▶ Drumjargon (Heroes & Friends)

Eten

▶ Nepalese BBQ

Tickets

€10,- (Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar het goede doel) via Online Ticketshop

Waar gaan de opbrengsten van de entree naar toe?
MUA zich in voor kinderen in Nepal op het gebied van onderwijs. Wij zullen bij aankomst in Nepal met het opgehaalde geld o.a. helpen een ‘hostel’ te bouwen naast een school met als doel:
kinderen uit afgelegen gebieden de mogelijkheid te bieden school te volgen omdat ze door de week kunnen overnachten in het hostel en weeskinderen een huis te bieden waarbij ze ook school kunnen volgen! Onderwijs is voor ons enorm belangrijk en daarom willen wij een steentje bijdragen aan de toekomst van kinderen in Nepal door hun de mogelijkheid tot (goed) onderwijs te bieden.


Facebook
.

Leuk? Deel het hier!