VLLA

CIRQUE D’ANATO

12 december 2015 / 18:00 - 03:00

CIRQUE D'ANATO

Dames en heren, hooggeëerd publiek! De tent wordt opgetuigd en er wordt eindeloos gerepeteerd. Samen maken we er weer een echt ANATO-feest van. Een heerlijke avond voor alle liefhebbers van goede techno.

12 Maanden geleden – op de 12e van de 12e – speelde ANATO voor het eerst de tent plat. Precies een jaar later spelen de ANATO-artiesten op exact dezelfde plek. Hoe mooi is dat!?

We voelen ons een soort van jarig en daarom nodigen wij iedereen uit om gratis onze verjaardag te komen vieren. En het leven. En de liefde. En meer van dat. Dure cadeaus niet nodig, het enige wat ANATO wil, is dat iedereen lekker vroeg komt.

LINE-UP CIRQUE D’ANATO

ANATO SHOWCASE

Om 21:00u is het tijd om de ANATO’s aan de knoppen te zetten.

BADER
Charles Gone Rogue
INEKE live
Mark Maenad
Noose

DISCO ANATO

Kennen jullie Disco ANATO nog? Je weet wel, jouw 15 minuten van faam achter de draaitafels. Wij hebben heel veel zin om dit weer te doen!
Vanaf 18:00u gooien we de decks weer open voor jullie allemaal.

VISUALS

Sinds kort is Cyrille van ODDVisuals aangesloten bij de ANATO-karavaan. Deze prachtige dame heeft een ongekend talent om de hele dansvloer in volledige trance naar het scherm te laten staren. [Hier] zie je één van haar magische projecties die ze bij straks live voor jou gaat maken!

BBQ (BRING YOUR OWN FOOD)

Te vroeg? Nog niet gegeten? Snappen wij! Daarom zetten we een moker van een BBQ neer waarop je een zelf meegenomen speklap of tofu-burger mag braden.

INFO

12.12.2015 om 18.00 in VLLA
Attenden is gratis naar binnen tot 00.00! (Daarna €5)
Vanaf 18:00 bring you own BBQ (maar de BBQ staat er dus al)

ALLEZ HOP, KOM D’RBIJ

Facebook

DJGUIDE   Resident Advisor

Leuk? Deel het hier!