VLLA

CAT CLUB // Ovis, Raw Underground & more

26 september 2015 / 18:00 - 03:00

CAT CLUB // Ovis, Raw Underground & more

Na een zeer succesvolle eerste editie van Cat Club zijn ze terug met een intieme indian summer editie in VLLA. We starten in de tuin en in stijl met een bring-your-own-food-bbq, met muziek van Nijmegen’s verborgen muzikale schat Timo Verhaegh. Timo is bekend van zijn doordachte producties en cross genre dj/live sets waarmee hij in stijl de avond opwarmt.

Terwijl we buiten het kampvuur aansteken, gaan we binnen verder met de beste UK bass deep en tech house die Nederland te bieden heeft. Dat doen we met onder andere Christoph Voorn, bekend als organisator van Basic Grooves (Atak/Enschede) en vaste kracht achter Cat Club. Daarnaast natuurlijk Raw Underground, hosts van de avond en bekend van hun producties op labels als All Over It UK & Criminal Hype.

En op speciaal verzoek van de hosts: OVIS! Ovis is het soort artiest waar Cat Club zijn bestaansrecht aan ontleend. Met zijn geweldige producties op labels als Simma Black (Low Steppa) en zijn overtuigende sets is het duidelijk dat deze jongen aan het begin staat van een mooie muzikale carriere.

Wij kijken ernaar uit om met jullie het einde van de zomer te vieren!

LINE UP

18:00 – 19:00 P-Entertainment Soundsystem
19:00 – 22:00 Timo Verhaegh
22:00 – 00:00 Christoph Voorn
00:00 – 02:00 Ovis
02:00 – 03:00 Raw Underground

BBQ

Neem je eigen vlees, vis of vega dish mee en grill het op de BBQ.
Wij zorgen voor een heetgestookte BBQ, saus, borden en bestek!

TICKETS

Vvk: 10,- / deur: 12,-

JOIN US

Facebook Resident Advisor  DJGUIDE

Leuk? Deel het hier!