VLLA

BURGERZAKEN // #BrugoverhetIJ

23 april 2014 / 18:00 - 21:30

BURGERZAKEN // #BrugoverhetIJ

De tijd lijkt er nu toch echt rijp voor te raken nu de ponten over het IJ steeds voller worden en de traffic met het groeiende Noord alleen nog maar groter en vaker en noodzakelijker wordt doordat Noord zelf ook interessanter wordt voor meer mensen:

MINIMAAL ÉÉN BRUG OVER HET IJ !

Deze avond is niet een debatavond ook al mag er discussie zijn. Het wordt een avond om scenario’s te bedenken voor een brug. Een zogenaamde Tom-Poes-bedenk-een-list-avond. Een maar-als-niet-hoe-dan-toch avond. Gemiddeld kunnen er 1 tot 3 min of meer realistische scenario’s ontstaan op zo’n avond en een relatief praktisch stappenplan en of to do lijstje.

Maar dat er een brug over zo’n rivier mogelijk is, hebben alle andere steden met een rivier door hun centrum al lang bewezen. Amsterdam is eenzaam en alleen als stad met een rivier maar zonder brug.

Om de avond productief te maken halen we verschillende mensen bij elkaar en om het fris en fruitig te houden kun je van te voren een hele fijne VLLA burger komen eten voor  5 euro en af en toe een drankje nemen en hebben we enkele filmische, muzikale en andere intermezzi bedacht en er zijn enkele korte presentaties met betrekking tot Noord en die ene brug.

23 april, vanaf 18.00 uur inloop, om 19.30 uur start van de avond

Kom vooral meepraten, ook als je tegen zo’n brug bent want tegen argumenten hebben we ook nodig. En als het echt niet moet willen we dat ook weten 🙂

In de aanloop naar 23 april kun je via twitter alvast meeroepen via de hashtag #brugoverhetIJ


Tot VLLA!

De avond wordt georganiseerd door burgerzaken.org en burobeehive.nl

Facebook

Leuk? Deel het hier!