VLLA

BROEDPLAATSENDAGEN // VLLA OP VRIJDAG

3 oktober 2014 / 18:00 - 03:00

BROEDPLAATSENDAGEN // VLLA OP VRIJDAG

Broedplaatsendagen 2014

Ontdek de bruisende broedplaatsen buiten de ring!

Dit najaar openen maar liefst 11 broedplaatsen in Nieuw-West hun deuren voor het publiek. In de weekenden van 27 september tot en met 12 oktober kunnen bezoekers genieten van inspirerende exposities, rondleidingen, voorstellingen, films, workshops, live muziek en gezellige pop-up cafés.

Deze 3e editie van de Broedplaatsendag dé gelegenheid om kennis te maken met de veelzijdigheid van de broedplaatsen: van verborgen vrijhaven tot creatieve hotspot, van ambachtsoord tot cultureel centrum. De locaties variëren van voormalige scholen, kantoren en garages, tot loodsen en bergingen, gelegen in woonwijk, recreatief- of industriegebied. Bijzondere plekken waar bezoekers ook iets kunnen leren over de gebouwen en hun geschiedenis.

[FACEBOOK EVENT  BROEDPLAATSENDAGEN VRIJDAG 3 ZATERDAG 4 ZONDAG 5 oktober]

 

VLLA OP VRIJDAG – 3 oktober

Het tweede Broedplaatsendagen-weekend gaat bij VLLA van start bij VLLA OP VRIJDAG, een wekelijkse avond in VLLA  met music, art, food en performance, gratis entree en biertjes voor 2 euro.

FOOD

18:00 – 21:00 OPEN BBQ

OPEN BBQ in de VLLA tuin. Neem je eigen BBQ-pakket mee en je favoriete sausje, VLLA zorgt voor een megagrote heetgestookte barbecue, borden, bestek, peper, snijplanken, bestek en een lekker plekje in de tuin om te zitten.

PERFORMANCES

20:00 – 21:00 Live optredens Slingerjongeren

Live optredens van talentvolle jongeren uit Nieuw-West.

www.facebook.com/DeSlingerJongeren

Screen shot 2014-09-29 at 3.10.16 PM21:00 – 21:30 DJ r.i.t.m.

21:30 – 22:15 Tunnelfist (live)

“Tunnelfist houdt van kordaat optreden, en dito muziek, maar beslaat met haar nummers wel het gehele spectrum van gevoelig tot bijzonder uitgelaten, van poëtisch tot banaal en dit allemaal met dezelfde intensiteit gespeeld. Genieten van rock dus, met hier en daar bossanova, ska, disco of jeuk aan de naad.”

Tunnelfist is een mengsel van rock en pop, melodieus en toch recht door zee. Hun muziek is duidelijk beïnvloed door bands zoals The Wipers, Giant Sand, Galaxy 500, Joy Division en artiesten zoals Johnny Cash en Neil Young. Sinds 1997 hebben ze opgetreden van Paradiso in Amsterdam tot boerenschuur en Berlijn.

www.tunnelfist.org

22:15 – 23:00 DJ r.i.t.m.

NY Fan #2 FC23:00 – 23:30 NY Fan

“NY Fan doet denken aan de New Yorkse Italo scene met een vleugje Moloko. Verwacht strakke beats, vintage synthesizers en hypnotiserende vocals.” – Popronde

De Nederlandse singersongrwiter – en het brein achter NY Fan – Fanny Bartels, heeft jarenlang vanuit Australië festivals platgespeeld met We Are Fans. Ze heeft een platencontract voor twee albums bij BMG en staat op het punt ook in Nederland door te breken. Met ‘Reinvent’ zette ze de eerste solo-stappen op het gebied van electronische pop.

In 2012 werd ze geselecteerd voor het Nederlandse festival Popronde, ze heeft al samengewerkt met DJ/producer Daniel Zuur en releases uitgebracht via Soundtravel Recordings en Manual Music. In 2014 tourt ze door Nederland en 3 oktober staat ze op het podium van VLLA.

www.facebook.com/nyfanmusic
www.nyfanmusic.com

23:30 – 03:00 DJ r.i.t.m.

 

Data en locaties Broedplaatsendagen 2014

27 en 28 september: Diderot, Garage Notweg, Heining Ateliers
3, 4 en 5 oktober: VLLA, Remark/Villa Beehive, 1800 Roeden, CreAmClub, De Vlugt
10, 11 en 12 oktober: ACTA, HW10, Rijkshemelvaartdienst, StudioOH3/Coffeemania

Kijk voor meer informatie over de Broedplaatsendagen op de website van stadsdeel Nieuw-West

Facebook    Nieuw West Express

 

kubus

Leuk? Deel het hier!