VLLA

VLLA’S QUARANTAINE COCKTAIL PAKKET

3 februari 2021 Nieuws

(Deze actie is verlopen!♥)
Samen het goede leven vieren.. dansend in een mensenmassa of met je vrienden in de kroeg. Wij kunnen niet wachten tot we, samen met jou, de late uurtjes weer in mogen duiken. Het einde is in zicht, maar we moeten nog even volhouden. 

Daarom brengen we met VLLA’s cocktail pakket het feestje veilig bij jou thuis! Zodat je samen met je huisgenoot, je lief of gewoon lekker met jezelf kan wegdromen naar de momenten waarop jij als een ware nachtvlinder de stad onveilig maakte. 


VLLA’s cocktail pakket kost €55 (incl. bezorgkosten) en bevat:

2 cocktail glazen, 1 fles gin, 2 elderflower tonic, 2 jupiler, 4 VLLA muntjes, 1 VLLA petje, limoen, munt, zoethout, komkommer en een recept voor VLLA’s enige echte gin & elderflower tonic.


Bel of stuur een appje naar Onno op 06-46108272 om het pakket te bestellen!

Dit heerlijke cocktail pakket is, speciaal voor jou, met heel veel liefde door de VLLA familie samengesteld. En omdat we niet kunnen wachten om jullie weer te zien bevat het pakket ook 4 VLLA muntjes. Zodat je, als het weer kan, je eerste biertje gezellig bij ons aan de bar drinkt!

Geef ‘m als verrassing aan degene waar jij het liefst een feestje mee viert, of bestel ‘m als cadeautje voor jezelf. Dan komen wij het pakket persoonlijk bij jou thuis afleveren op een afgesproken tijdstip!

En voor nu.. stay safe, smile together ♥ #supportyourlocal

Leuk? Deel het hier!