VLLA

GUPPIES MUZIEKCAFÉ is dans, zang, spel & muziek voor kids

9 maart 2017 Nieuws
Guppies Muziekcafe

Kom zingen en leer muziek maken bij het Guppies Muziekcafé van VLLA!
Bij Guppies Muziekcafé kan je op een speelse manier kennismaken met ritme. Terwijl jij danst, zingt, speelt en muziek maakt, genieten jouw ouders, oma, opa, lievelingstante, zus en/of buurvrouw – of oppasser – lekker van een drankje.

Met vrolijke leuke liedjes, instrumentjes en spelletjes rondom steeds wisselende thema’s, maak je op een speelse manier kennis met muziek en ritme. Kan je of durf je nog niet te zingen? Da’s geen probleem. Luisteren, kijken en meebewegen is ook leuk!  
Je kan meedoen als je 3 t/m 6 jaar oud bent. Voor instrumenten wordt gezorgd, het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen om een plekje voor de les te reserveren of klik op de roze button voor meer informatie.

Kijk in onze agenda voor de komende edities van Guppies Muziekcafé.

ps; je kunt na afloop nog een pannenkoek of soep blijven eten!

Leuk? Deel het hier!