VLLA

Lucien Foort presents Deeperfect ADE: FREE ENTRANCE en een class A line-up

4 oktober 2016 Nieuws

We kunnen wel stellen dat Amsterdam Dance Event is uitgegroeid tot het belangrijkste dance evenement in de wereld. Promotors, artiesten, boekingskantoren, intimi en sympathisanten weten Amsterdam te vinden om zich te baden in elke vorm van elektronische (dance) muziek.

Lucien Foort strikte Deeperfect voor een unieke avond in VLLA tijdens Amsterdam Dance Event ’16.

Lucien Foort’s muziek heeft de weg gevonden naar dancegrootheden als Carl Cox, Roger Sanchez, Sasha en John Digweed. Hij heeft platen uitgebracht op internationale labels zoals Bedrock, Sony BMG, Universal Music, Armada Music en Toolroom. Lucien heeft over de hele wereld getourd en gedraaid op grote festival als Tomorrow land, Time Warp, Creamfields, Dance Valley, Mysteryland, I Love Techno, Roskilde, Extrema, en in grote clubs als Sankeys, Pacha en Amnesia. Bovendien heeft hij het podium gedeeld met grootheden als Carl Cox, Sven Väth, Richie Hawtin, John Digweed, Ricardo Villalobos en Monika Kruse. 

Op 21 oktober vieren we de liefde voor muziek en samenhorigheid met een GRATIS  evenement met een class A line up.

Met Stefano Noferini als een van de stuwende krachten achter de Italiaanse tech house heeft Lucien een grote headliner voor dit event binnengehaald. Als labelbaas van Deeperfect heeft Stefano Noferini artiesten als Leon, Neverdogs, Natch&Dothan, Leonardo Gonnelli uitgenodigd om deze ervaring met hem te delen. Naast deze internationals programmeert Lucien ook kanjers van eigen bodem. Artiesten als Rebelle, Apothequ & Bold Moves en èreS staan garant voor de nederteque sound als opwarmers voor onze Italiaanse artiesten.

[Kijk op Facebook voor alle voorpret]

ade-lucien-foort

 

 

[Alle ADE-feesten bij VLLA op een rij? Lees onze blog ‘Amsterdam Dance Event op z’n VLLA’s’]

Leuk? Deel het hier!