VLLA

Amsterdam Dance Event op z’n VLLA’s

2 oktober 2016 Nieuws
ADE

Aftertech, Upon.You x Cats&Dogs, Lucien Foort Presents: Deeperfect, Dagverblijf x China Pavilion en Slowmotion Club x Vreemde Vogels. Juist ja! Je hebt de lekkerste feestjes tijdens Amsterdam Dance Event ’16 te pakken. En het goede nieuws is dat ze allemaal in VLLA te vinden zijn. VLLA-ADE, zo noemen we het. Het slechte nieuws? Is er niet.

19/10 Aftertech ADE Invites: Arjuna Schiks & Boss Axis (20:00 – 04:00) 

Een goed begin is het halve werk. De woensdag van VLLA-ADE staat garant voor melodieuze en groovy techno. Aftertech Records nodigt speciaal voor hun ADE-debuut niemand minder dan Arjuna Schiks en Boss Axis uit. Zij worden vergezeld door Alex O’Rion, Kjeld Langeveld (Live), Diamandy, Foot (Live) en Flo van O B2B Frezel.

Niet voor niets tipte DJ Mag deze avond als 1 van de 7 under-the-radar-pareltjes die je tijdens Amsterdam Dance Event 2016 beter niet kunt missen: “Met Thomas van de Biezen en Florian van Overmeir als labelbazen vertrouwen we erop dat het een gelikte avond wordt” (DJ Mag NL). Stilstaan achten wij dan ook zeer onwaarschijnlijk op dit mooie feestje. [Lees meer]

Bij zijn op 19/10:
facebook-icon  ade15-icon

20/10  ADE16 X Upon. You X Cats&Dogs (20:00 – 06:00)

Upon.You en Cats&Dogs brengen opkomend talent en muzikale meesters bij elkaar om Upon.You’s achtste verjaardag te vieren. En wie jarig is trakteert! Op een mega lekkere line up met o.a label opperhoofd Marco ResmannONNO & Echonomist, wel te verstaan. Cats&Dogs residenten Mispoes, Ricky Doël en Wesley Roberts zijn natuurlijk ook van de partij en zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Bij zijn op 20/10:
facebook-icon  ade15-icon

21/10 Lucien Foort Presents: Deeperfect ADE (20:00 – 06:00)
* GRATIS ENTREE * 

Wat krijg je als VLLA, Lucien Foort en Rebelle tijdens ADE de handen ineenslaan? Lucien Foort die al zijn vrienden van Deeperfect verzamelt om ons van 20:00 tot 06:00 uur te voorzien van een line-up waarop maar 1 reactie gepast is… HOLY SH*T!  Op de vrijdag van VLLA-ADE wordt er een blik Italiaanse helden opengetrokken, met label chief Stefano Noferini als kers op de taart. Muzikaal zwaargewicht Leon staat aan zijn zijde. Neverdogs, Natch&Dothen en Leonardo Gonnelli maken deze delegatie compleet. Voeg daar onze eigen Amsterdamse Rebelle  de Spaanse Lexlay en Italiaanse Artslaves aan toe en het wordt een avond om nooit te vergeten.

En alsof dat nog niet genoeg is.. ook nog eens GRATIS ENTREE. Want zo doen wij dat, op VLLA-ADE-vrijdag. [Lees meer]

Bij zijn op 21/10:  
facebook-icon  ade15-icon

Dagverblijf ADE Kamara

22/10 Dagverblijf x China Pavilion ADE (13:00 – 03:00)

VLLA-ADE is geen VLLA-ADE zonder Dagverblijf. Op zaterdag staat de extra lange China editie in het teken van de opkomende house scene aldaar. AMS Bookings, The Mansion en Kamara nodigen hun Chinese DJ-vrienden uit evenals 3Dmapping-VJ’s en een aantal Duitse top-DJ’s van het BluFin records label.  Ook aanwezig is Pyro Music uit China. Tussen 13:00 en 17:00 is er een netwerk mogelijkheid met dé spelers uit China, zoals clubeigenaren, festivalorganisaties, labels, muziekplatforms met heerlijk écht Chinees eten en topartiesten. [Lees meer]

Bij zijn op 22/10:
facebook-icon ade15-icon

ade16-slowmotion-club-vreemde-vogels-vlla

23/10 Slowmotion Club x Vreemde Vogels closing at ADE (17:00 – 05:00)

Onder begeleiding van Slowmotion Club & Vreemde Vogels kun je op de zondag van VLLA-ADE op je eigen tempo afscheid nemen van Amsterdam Dance Event 2016. Met tropical en slowmotion beats uit Leipzig, Berlijn, Amsterdam en Rotterdam dans je de laatste energie uit je lijf op de dansvloer. Met onder andere Ninze (live), Martha van StraatenYør Kultura en Sauerkraut sluiten we af in stijl.

Bij zijn op 23/10:
facebook-icon  ade15-icon

Leuk? Deel het hier!