VLLA

Aftertech Records 19/10: een ADE-debuut om de technovingertjes bij af te likken

8 oktober 2016 Nieuws

Ze kunnen bij Aftertech Records eigenlijk niet meer wachten. Want op 19 oktober is het eindelijk zo ver. Het kersverse technolabel van eigen bodem maakt dit jaar hun Amsterdam Dance Event debuut en kunnen eindelijk laten zien wat ze in huis hebben. De line-up is een met zorg uitgebalanceerde mix van artiesten uit de eigen stal – zoals Foot, Diamandy, Kjeld Langeveld, Frezel & Flo van O – en al het goeds wat grote namen als Arjuna Schiks, Boss Axis en Alex O’rion te bieden hebben. Verwacht techno, tech house en deep house, melodieus en stevig. 

Aftertech Records is anderhalf jaar actief, maar heeft in deze korte tijd vele technozieltjes weten te winnen met hun melodieuze groovy platen.

Ook onder producers en DJ’s heeft Aftertech Records zich snel op de kaart gezet. Zo kregen ze regelmatig support op hun releases van helden als Marcelo Vasami, Fernando Olaya, Boss Axis, Alex Cruz, Reinier Zonneveld, Jonas Saalbach, Paul Hazenonk, Olivier Weiter en Bassmelodie. En dat is ook niet zo gek. Want Aftertech Records is meer dan alleen maar een beetje techno maken.

Iedereen die betrokken is bij het proces van het uitbrengen en promoten van hun muziek wordt gezien als een waardevol en onmisbaar onderdeel bij Aftertech Records.

Samen zorgen zij ervoor dat de artiesten en het gehele genre de aandacht krijgen die het verdient: “We think, what makes us different from other labels is that we are very open towards our artists and we pride ourselves in our fast communication. We listen to all the demos that are sent to us and give feedback where we can,  even if we decide not to release it. We want to create a friendly and supportive environment, which helps the artists go forward.”

AMEN!

[Kijk op Facebook voor alle voorpret]

[Alle ADE-feesten bij VLLA op een rij? Lees onze blog ‘Amsterdam Dance Event op z’n VLLA’s’]

Leuk? Deel het hier!