VLLA

Climaxen met Olivier Weiter op 6 augustus bij Villa Kakelbont

2 augustus 2016 Nieuws

Alex Valcarcel Mondelo, Nicky Heertjes en Japhy Geensen wisten het begin 2015 zeker: “We zijn verliefd, VLLA is de plek voor het bonte gekkenhuis waar we al een tijdje op zaten te broeden”. Na 5 geweldige edities met veel gekkigheid op een stokje, 45 DJ’s die alles draaiden van (deep)house tot techno, alles daartussen en weer terug… zijn ze niet meer weg te denken uit de VLLA-(fa)milie.

Op 6 augustus pakt Villa Kakelbont uit met een extra lekkere zomereditie.

15 uur lang, met 7 artiesten, bring your own food BBQ en binnen en buiten genoeg te doen. Niemand minder dan Olivier Weiter voorziet de Kakelbont Villa 3 uur van melodieuze techno. En over hem willen we het even hebben.

Want Olivier Weiter is niet van het soort dat zomaar een lekker plaatje draait.

Dat bewijst hij wel met zijn WEITER-concept, dat hij ziet als de manier om zijn ‘individuele expressie en filosofie op geluid’ te delen met anderen. Het concept zag het licht in de vorm van een (altijd ram-uitverkochte) solo show in Paradiso. Hij is een graag geziene gast in Berlijn en heeft zijn sporen wereldwijd ruimschoots verdiend in grote clubs en festivals; van D. Edge in Brazilie, Sonar in Spanje, Pacha in Ibiza tot Mysteryland in de USA. Naast DJ-en koestert hij ware liefde voor het produceren van muziek en lanceerde hij kort geleden zijn record label WEITER.

Emotie en melodie. Dat zijn de woorden die zijn sets kenmerken. Gevuld met climaxen waar je ‘u’ tegen zegt en muzikale verrassingen die menig dak hebben doen sneuvelen.

Het is een muzikale en excentrieke verschijning, die Olivier Weiter. En laat dat nou net perfect bij Villa Kakelbont passen. Op 6 augustus wordt hij in VLLA vergezeld door Wilffert, South District, Mitch de Klein, Los Dos, Marcel Bruist en Sander Dellariva.

[Kijk op Facebook voor alle voorpret]    [Of koop meteen een kaartje, kan ook!]

En vooral, om met de woorden van Villa Kakelbont te spreken:

Wees brutaal, wild en wonderbaarlijk!

Villa Kakelbont 6 augustus 2016_VLLA_Amsterdam

Leuk? Deel het hier!