VLLA

Belachelijk leuk voor kids: Hatseflats & Guppies Muziekcafé – de laatste van dit seizoen!

10 juni 2016 Nieuws
koningdeftig

Zaterdag iets leuks doen met de kids? De weersvoorspellingen zijn niet al te best, maar bij VLLA zit je goed met Guppies Muziekcafé en Hatseflats kinderimprovisatietheater, de laatste edities van dit seizoen! Kom kijken of kom meedoen!

13:00 – 15:00 Hatseflats Improvisatietheater

Bij een show van HATSEFLATS! weet je nooit wat er komt, want alles wordt ter plekke bedacht. Wat wil jij dat we spelen? Een vierkoppige draak in het donkere bos, een treurige burgemeester die stottert of een prinses die prachtig kan zingen? Jij mag zeggen waar het over gaat, en je mag zelfs meedoen! Na de voorstelling, rond 13:45 uur, gaan we met z’n allen pannekoeken eten en tekeningen maken in het Hatseflats sprookjesboek. Hatseflats is het leukst als je tussen de 5 en 10 jaar oud bent.

Entree: €5,00 per persoon
Reserveer je plek via wijzijnhatseflats.nl. Je kunt meestal ook een kaartje kopen aan de deur.

16:30 – 17:30 Guppies Muziekcafé

Heb jij weleens gedanst als een veertje van een kuikentje? Een muziekinstrument bespeeld? Herfstblaadjes van de bomen geblazen? Regen gemaakt? Zing, dans en speel met ons mee in Guppies Muziekcafé!

Bij Guppies Muziekcafé kunnen kids van 3 tot 6 jaar op een speelse manier kennismaken met ritme. Terwijl jij meedoet aan de dans- en muziekles, genieten je ouders, oma, opa, lievelingstante, zus en/of buurvrouw – of wie je ook maar mee wilt nemen als oppasser – lekker mee vanaf de tribune vlakbij. Na afloop kun je blijven eten als je wilt, hoef je daarna alleen nog je tanden te poetsen en je bed in te kruipen. Hopsakeej!

Entree: €7,50 (gratis voor ouders)
Reserveer je plek door een mail te sturen naar reserveer@vlla.nl

[Lees meer]

Leuk? Deel het hier!