VLLA

Live optreden funkband Delicious Monsters 12 maart bij TheFunkyWest

9 maart 2016 Nieuws

SURPRISE! Aangezien zaterdag 12 maart de tweede editie is van TheFunkyWest, vraagt dat om iets nieuws. Naast de bazen van Zolarsem, DJ Lucas Benjamin en Monobros presenteren wij u daarom vol trots de Amsterdamse funkband DELICIOUS MONSTERS! Met negen man sterk releasden zij vorig jaar hun album ‘Fried en Twisted’ onder het Zip Records Label.

Delicious Monsters staat bekend om hun sterke mix van Afrobeats, rock en Mbaqanga (een Zuid-Afrikaanse mengeling van jazz, marabi en kwela met saxofoon en elektrische gitaar). Na de battles geven zij het startsignaal voor THE FUNKY WEST PARTY.

We kijken erg uit naar dit LIVE performance! Kom het horen, kom het zien and get your Funky Ass to VLLA zaterdag 12 maart!

[Facebook event The Funky West]

[Complete line-up The Funky West in de VLLA agenda]

 

Leuk? Deel het hier!