VLLA

VLLA-ADE: de beste feestjes tijdens Amsterdam Dance Event ’15

5 oktober 2015 Nieuws

Capyvents & Transitions, Rotate & Deep Tech Amsterdam, Todd Terry & friends en Dagverblijf. Juist ja! Je hebt de beste feestjes tijdens Amsterdam Dance Event ’15 te pakken. En het goede nieuws is dat ze allemaal in VLLA te vinden zijn. VLLA-ADE, zo noemen we het. Het slechte nieuws? Is er niet.

Capyvents-Transitions-ADE15-new

14/10 Capyvents x Transitions (20:00 – 04:00)

Op de eerste avond van dit muzikale festijn nemen Capyvents & Transitions de tent over. Deze debuutsamenwerking staat voor kwaliteitsmuziek in haar puurste vorm, met dansbare live acts, respectievelijk beinvloed door moderne jazz en klassieke muziek. Net een beetje anders dan anders dus. En daar houden we van! De Britse Boxia staat op de line-up, vergezeld door onder andere Plastik Soldiers en GrownUp Soundsystem. Non-stop dansen. Dat is wat je gaat doen.

Bij zijn op 14/10:
facebook-icon  ade15-icon

 

ADE2015_TEMPLATE_FB_EVENT_FESTIVAL

15/10 Rotate Berlin x OFF Party Barcelona x Deep Tech Amsterdam (18:00 – 05:00)

We kunnen je vertellen dat Rotate en Deep Tech Amsterdam wel weten wat lekker is. Those who know understand. Dat belooft wat! Met o.a Olene Kadar, Levi Verspeek en Just Pete in de line-up dans je op 15 oktober ’15 de benen uit je lijf en kom je gegarandeerd aan je house- en technotrekken.

Bij zijn op 15/10:
facebook-icon  ade15-icon

Todd-Terry-Inhouse-Records-VLLA-Amsterdam-ADE15-Amsterdam-Dance-Event-final-def

16/10 InHouse Records ADE special: Todd Terry & Friends (20:00 – 06:00)

‘Todd the God’, ‘God Terry’, ‘Godd Gerry’. Alleen zijn bijnaam spreekt al boekdelen. Geboren op 18 april 1967 in Brooklyn, New York, is Amerikaanse house producer en DJ Todd Terry een van de grondleggers van de Amerikaanse housescene in de jaren ’80. Zijn geluid kan het beste worden omschreven als een gevarieerde collectie en versmelting van klassieke disco, Chicago house en een gezonde portie hip-hop attitude. Veel van Todd Terry’s vroege werk in de late jaren ’80 geldt als een mijlpaal bij het ontstaan van zowel progressieve als moderne deep house. Groots als hij is, houdt Todd Terry het ook graag klein: op 16 oktober ’15 is hij met al zijn vrienden – Gregor Salto, Michel de Hey en Junior Sanchez, om er maar eens een paar te noemen – te vinden in VLLA.

Presented by VLLA en Jongens van de Wereld, GRATIS ENTREE!

Bij zijn op 16/10:  
facebook-icon  ade15-icon

 

ADE2015_TEMPLATE_FB_EVENT_FESTIVAL_VLLA_DAGVERBLIJF_72dpi

17/10 Dagverblijf (14:00 – 01:00)

Oude liefde roest niet. Natuurlijk ontbreekt Dagverblijf niet tijdens Amsterdam Dance Event in VLLA. Op 17 oktober ’15 strijken zij neer met een ongeëvenaard dagprogramma. Te gast zijn de DJ’s uit de stal van AMSterdam Bookings, die stuk voor stuk staan voor kwaliteit. De line-up is gevuld met namen als 2CV en Kamara Live en wordt in stijl afgesloten door superster Nakadia. Een ballenbak-chillout erbij en het feest is compleet. Je weet wat ze zeggen.. vroeg beginnen is het nieuwe doorhalen!

Bij zijn op 17/10:
facebook-icon  ade15-icon


 

Celebrate-Safe-ADE15

Celebrate Safe

Niets is mooier dan het goede leven te vieren en het mooie gevoel te delen met alle partypeople om je heen. Nog mooier aan een goed feest, is heelhuids en gezond weer thuiskomen.

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs.

Celebrate Safe is een platform met tips en betrouwbare informatie over bewust en veilig feesten. Op hun website vind je 10 tips voor veilig feesten. Hier.

Het Trimbos Instituut waarschuwt voor een levensgevaarlijke ADE-pil die in omloop zou zijn. In de pil zit twee keer zoveel mdma als gemiddeld. In een interview met ADE-directeur Richard Zijlma spreekt hij zijn zorg uit over de toegenomen sterkte van pillen, naar aanleiding van de drie xtc-gerelateerde doden op ADE vorig jaar. Lees het artikel op 3voor12.vpro.nl

Dus..Think for yourself, Care about yourself and others & Celebrate Safe.

Leuk? Deel het hier!