VLLA

Improvisatietheatergroep HATSEFLATS! zoekt meespelers

27 september 2015 Nieuws

Hatseflats! De leukste meespeeltoneelgroep van Amsterdam opent – voor het allereerst – haar deuren voor nieuwe spelers. Hatseflats traint en speelt elke maand in VLLA voor kinderen van 5 tot 8 jaar en hun ouders. Soms hebben ze optredens buiten de deur en minstens eens per jaar gaan ze op Hatseflats-uitje.

Wat maakt je tot een echte Hatseflatser?

– Je bent iedere tweede zaterdag van de maand aanwezig voor de voorstelling (met uitzondering van de zomermaanden). Soms speel je op een andere zaterdag. Eén keer in de maand – op de woensdag voor de voorstelling – train je in VLLA
– Je bent bereid om taken aan te pakken. Lees: de ene keer speel je tijdens de voorstelling, de andere keer sta je pannenkoeken te bakken, op te ruimen etcetera
– Je hebt speelervaring in theater of improvisatietheater
– Muzikaliteit moet niet, maar is wel een plus
– Ook belangrijk: je krijgt geen rode bultjes van kinderen

Lijkt het je wat? Doe mee met de meespeeltrainingen!

Heb je zin om je te verbinden aan onze enthousiaste meespeeltoneelgroep, een taak op je te nemen, te helpen bij voorstellingen, pannenkoeken te bakken, te stopdansen en met trots een Hatseflatser te zijn? Kom dan langs bij één van de meespeeltrainingen op 7 oktober of 4 november van 20.00 tot 22.00 uur. Dan kun jij kennismaken met Hatseflats en zij met jou.

Meld je van tevoren wel even aan via wijzijnhatseflats@hotmail.nl.

Meer info

Lees meer over Hatseflats in onze agenda, op de Facebookpagina van Hatseflats, of kijk op wijzijnhatseflats.nl.

Leuk? Deel het hier!