VLLA

Penoza en VLLA bij RTL Boulevard

17 maart 2015 Nieuws

Bron filmpje: RTL Nieuws / RTL Boulevard

RTL Boulevard ging een kijkje nemen op de set bij Penoza. En.. ja, je hebt het goed gezien: dat was VLLA bij RTL Boulevard! Deze week, tot en met 19 maart om precies te zijn, worden in VLLA weer opnames gemaakt met de crew van Penoza. Seizoen 4 alweer van de populaire misdaadserie, die naar verwachting dit najaar weer op de buis te zien is. Deze week zijn alle deuren potdicht, en is VLLA alleen toegankelijk voor de Penoza cast en crew. Dus nog heel even geduld… zodra het nieuwe Penoza-seizoen start, zenden wij alles uit in VLLA!

Uitzending gemist? Bekijk het item hieronder, het duurt ongeveer 10 seconden voordat het filmpje geladen is.

[BEKIJK HET FILMPJE EN LEES HET NIEUWSBERICHT OP DE WEBSITE VAN RTL NIEUWS]

Leuk? Deel het hier!