VLLA

Ultrakorte review & thank you note Plastik.Soldiers EP release party

4 februari 2015 Nieuws

Door: Luc van Ruler / Plastik.Soldiers

Was een groot feest afgelopen vrijdag bij Transitions Presents: Plastik.Soldiers EP release party w/ Oraclez and many more

Professor Shourai die ad hoc een hele impressive en lekkere openingsset draaide, Plastik.Soldiers EP release – naja wat wat kunnen we er van zeggen ik heb me nogal vermaakt in ieder geval! – Hekkla ’s space-dub-tech die als pindakaas tussen 2 boterhammen de live-act-madness verbond waardoor vervolgens de mighty Oraclez zijn/haar excentrieke zegje kon doen, even op adem komen met een ontzettende fijne doch genadeloze house set van Rob Scholtens, en Late Night Maintenance de man die met grote klasse het publiek terug de sneeuw in stuurde met een duister rollende vinyl techno set. Fissa fissaa!

Ontzettend bedankt iedereen! En zeker niet in de laatste plaats special thanks naar ieeeeedereen die heeft geholpen het mogelijk te maken Steven Kroon Ronald de Goede Jurgen Wester Michiel Gardner VLLA en sowieso thanks en liefde voor iedereen die er was om te dansen en de sneeuw had getrotseerd!

Plastik.Soldiers-EP-Day-With-No-Name-2015

[Luister & download hierrrrr de Plastik.Soldiers EP Release]

[Snippet – filmpje! – Plastik.Soldiers performance in VLLA]

[Volgende keer bij zijn? Like de gloednieuwe Facebookpagina van Transitions]

Leuk? Deel het hier!