VLLA

INEKE live: “Onze kern is de midi controller.” – Onthullend filmpje!

11 december 2014 Nieuws

De surrealistische film ‘Being John Malkovitch’ ken je vast wel, toch? Wij kijken uit naar de verfilming van ‘Being INEKE live’. Of liever nog zouden we letterlijk hun brein binnenstappen:

“Picture yourself in something like the Mojave desert at night.
The only lights appear to be the blinking of a neon signed motel.
The bar looks tempting. Continuing the lonely road feels like a drag, so you stop.
There’s a nightly silence. The only sound is that of the sand under your shoes.
This could be the most random lost place on earth, but it isn’t. This is the place of INEKE.”

INEKE live is een dancemuziek duo uit Amsterdam, bestaande uit Rolf en Jonas. Hun mix van electro, funk en techno brengt je naar een staat van vrolijkheid met een extra laag diepe donkerte. Ongeveer een maand geleden werden we getipt over dit veelbelovende muzikale duo. Meteen hun promo live set beluisterd natuurlijk, en die klinkt….LEKKERRRRR!

[update 06.02.15: de promo live set die hier oorspronkelijk gepost was, staat niet meer online, dus die hebben we weggehaald, maar ze hebben wel weer wat nieuw geluid online gezet op hun soundcloud/inekelive]

De liefde blijkt wederzijds, INEKE antwoordt rap: “Het wordt muzikaal allemaal steeds toffer, dus we hebben heel veel zin om dat te delen. VLLA lijkt ons echt een topplek, we komen er vaker!”

Zo gezegd zo gedaan: vrijdag 12 december treden ze op in VLLA! Na hun naaktreportage op de Amsterdamse grachten staan ze op het punt om door te breken in Japan, deze vrijdag kun je ze live bewonderen in een intieme huiskamersfeer (met kleren aan – red.).

Voordat het zover is, krijg je alvast een kijkje in het hoofd van INEKE. Vanuit hun studio aan de Keizersgracht – waar we gastvrij zijn volgepropt met sappige mandarijntjes en ministroopwafels – geeft het muzikale duo antwoord op de vraag: wie is INEKE live? Ze onthullen een stukje geschiedschrijving en doen een belofte over hun groovy techhouse-saus deze vrijdag. 12 december dus.

[DITZELFDE FILMPJE, MAAR DAN OP FACEBOOK]

[HIER VIND JE HET FACEBOOK EVENT VAN DE TOPSHOW VAN INEKE LIVE]

[INEKE LIVE IS LEUK]

Leuk? Deel het hier!